Β’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 5ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Φέρνοντας αλλαγές στην κορυφή και την ουρά της βαθμολογίας, ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΘ.

Με τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής που έκανε στην Αγχίαλο επί της τοπικής ομάδας (0-2) η Δάφνη έμεινε μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας, εκεί όπου συγκατοικούν πλέον στη δεύτερη θέση Πανιώνιος και Ιάσονας Άλλης Μεριάς, με τους πρώτους επανέρχονται στα νικηφόρα αποτελέσματα με το ευρύ 4-1 – που ήταν και το σκορ της αγωνιστικής- επί της ΑΕ 2002,  και τους δεύτερους επί του Τοξότη με 2-1, με την ομάδα της Άλλης Μεριάς να κάνει την ανατροπή.

Κατά τα λοιπά σημειώνουμε την τρίτη νίκη του Παγασητικού (2-0) επί του Αστέρα Ριζομύλου, ο οποίος λόγω τιμωρίας έχασε το μοναδικό βαθμό που έχει κερδίσει στο πρωτάθλημα και έτσι πέρασε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας,  από την οποία ξέφυγε η ομάδα των Μικροθηβών κάνοντας την πρώτη της νίκη επικρατώντας επί του Ελευθεριακού με 1-0.

Τέλος, η τρίτη ισοπαλία σε τέσσερις αγώνες για τον Πηλέα, που σημειώθηκε στην έδρα του Άνθιμου Γαζή (2-2), για τον οποίο ήταν η πρώτη, ολοκληρώνει την εικόνα της αγωνιστικής.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής
Αγχίαλος-Δάφνη 0-2
Μικροθήβες-Ελευθεριακός 1-0
Ιάσων -Τοξότης 2-1
Άνθιμος Γαζής-Πηλέας 2-2
Πανιώνιος-ΑΕ 2002 4-1
Παγασητικός-Αστέρας 2-0
Ρεπό: Μακρινίτσα

Η Βαθμολογία

* Το ρεπό τους έχουν κάνει Πηλέας, Ελευθεριακός, Μικροθήβες, Μακρινίτσα
**Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΘ τιμώρησε τον Αστέρα Ριζομύλου με αφαίρεση ενός βαθμού για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τον Ιάσονα Α.Μ.

Η επόμενη- 6η αγωνιστική
Μικροθήβες- ΦΘ Αγχιάλου
Δάφνη- Ιάσων Α.Μ.
Ελευθεριακός- Άνθ. Γαζής
Τοξότης- Πανιώνιος
Πηλέας- Μακρινίτσα
ΑΕ 2002 – Παγασητικός
Ρεπό: Αστέρας Ριζ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις