Ήττα για τον Θησέα παρά την προσπάθεια στην Άμφισσα

Η προσπάθεια του Θησέα στην Άμφισσα δεν ήταν αρκετή για να του δώσει το θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα της Αγριάς στη δεύτερη συνεχόμενη έξοδό της ηττήθηκε με 2-0 από τον Φωκικό, με τέρματα που δέχθηκε από τον Μεγάλο στο 17’ και Κυριακόπουλο στο 65’.
Οι “πράσινοι” μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να κλείσουν τους χώρους στον αντίπαλο, ωστόσο στο 17’ έμειναν πίσω στο σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μγάλος με προβολή μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0 για τον Φωκικό.
Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 35’ ο Κοτζαθανάσης εκτέλεσε φάουλ, ο Οικονόμου πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα άουτ. Στο 44’ ο Βλάχος οι αμυντικοί του Φωκικού έδιωξαν τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος στην κεφαλιά που επιχείρησε ο Βλάχος.
Στη επανάληψη ο Θησέας έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία να σκοράρει και να ισοφαρίσει το παιχνίδι στο 50’. Ο Πέτσης σούταρε από μακρινή απόσταση, με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.
Κι αφού δεν έγινε το 1-1, λίγο αργότερα έγινε το 2-0 για τον Φωκικό με το πλασέ του Κυριακόπουλου στο 65ο λεπτό.
Διαιτητής: Φωκάς (Αχαΐας).
Βοηθοί: Ανδριανός, Σωτηρόπουλος (Αχαΐας).
ΦΩΚΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Κουβέλης, Ζιώγας, Μπαντούνας, Κουρελής, Μουράντοφ (88’ Τσώκος), Κυριακόπουλος (86’ Χρυσαφόπουλος), Σταθουλόπουλος, Κολοβός (61’ Αμπραχαμιάν), Μεγάλος, Χατζηστάμου (88’ Πελτέκης).
ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Καψιώτης, Διαμαντόπουλος, Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουίχε, Κοτζαθανάσης, Πέτσης, Αγιασιώτης (66’ Τσιουρής), Βλάχος (74’ Χατζησταμάτης), Οικονόμου, Σφάκας (40’ λ.τρ. Δημητριάδης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις