Κούτσης: Έπρεπε να διαχειριστούμε έναν… Γολγοθά

Ο προπονητής της Νίκης, Γιώργος Κούτσης στις δηλώσεις του για το ντέρμπι με τη Νίκη στάθηκε στην εξαιρετική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών, αλλά και του κόσμου, σ’ ένα παιχνίδι γιορτή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Νίκης: «Θα συμφωνήσω στα περισσότερα που ανέφερε ο Περικλής Αμανατίδης. Ήταν ένα παιχνίδι γιορτή, με δύο ομάδες οι οποίες ανήκουν σε άλλη κατηγορία. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Η συμπεριφορά όλων των παιδιών που αγωνίστηκαν ήταν εξαιρετική και δεν αναφέρομαι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Εμείς από την πλευρά μας θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη, γιατί αυτή τη στιγμή είμαστε πίσω από τον Ολυμπιακό. Το προσπαθήσαμε, είχαμε συγκεκριμένη στρατηγική, γιατί έπρεπε να διαχειριστούμε όλον τον «Γολγοθά» που έχουμε περάσει μέχρι τώρα. Τα παιχνίδια, τα ταξίδια. Όλη αυτή την ταλαιπωρία. Λοιπόν, έπρεπε να τη διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης, θέλω να αναφέρω ότι υπάρχουν τραυματισμοί, είχαμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές και θα πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι τα παιδιά. Ποιο είναι το μέγεθος της ζημιάς και πώς θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε. Ξαναπαίζουμε με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ, ενώ θα έχει προηγηθεί ένα παιχνίδι πρωταθλήματος.
Ο Ολυμπιακός είχε περισσότερη φρεσκάδα στο παιχνίδι του. Εμείς είχαμε να διατηρήσουμε την ασφάλεια του μηδέν, ενώ μία-δύο φάσεις θα τις κάναμε για να προηγηθούμε στο σκορ.
Δεν θα πω, αν είναι δίκαιο ή άδικο το αποτέλεσμα. Σημασία έχει ότι εγώ είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και την προσπάθειά τους, γιατί γνωρίζω πάρα πολύ καλά τι περνάνε και τι δυσκολίες υπάρχουν. Γα τον λόγο αυτό τους δίνω συγχαρητήρια»
Για την παρουσία του κόσμου της Νίκης: «Θέλω να κάνω ειδική αναφορά στον κόσμο της Νίκης. Αυτό που θέλω να τους πω είναι, ότι προσπαθήσαμε πάρα πολύ να τους κάνουμε χαρούμενους. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε και οι λόγοι είναι αυτοί που προανέφερα. Εμείς δουλεύουμε, αγωνιζόμαστε, προσπαθούμε για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο και θεωρώ ότι έχουμε έναν αξιόμαχο αντίπαλο. Είτε με τον έναν, είτε με τον άλλο τρόπο, εκτίμησή μου είναι – και ταυτόχρονα πρόβλεψη – πως αυτές οι δύο ομάδες θα ανέβουν κατηγορία. Επίσης, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη διαιτησία».
Για την συμμετοχή του Κέρι, ο οποίος ήταν τραυματίας: « Ο Κέρι είχε μία σταδιακή βελτίωση καθημερινά. Στην τελευταία προπόνηση έβγαλε όλο το πρόγραμμα. Επιλέξαμε τη συμμετοχή του Κέρι, καθώς με τη ποιότητά που διαθέτει, μπορούσε να μας βοηθήσει. Δυστυχώς, όσο περνούσε ο χρόνος αισθάνθηκε κάποιους πόνους στο χέρι και έπρεπε να αντικατασταθεί. Εκτιμώ, πως στο επόμενο παιχνίδι θα είναι ακόμα καλύτερα. Απλά με την κούραση είχε κάποια επιβάρυνση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις