Πρόκριση για τις κορασίδες του Ο.Υ.Κ.Β. στο πόλο

Στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος» φιλοξενήθηκε ο 3ος όμιλος της α’ φάσης για το τουρνουά πόλο κορασίδων (Κ16) της ΚΟΕ. Η ομάδα του Ο.Υ.Κ.Β. πήρε το ένα από τα τρία εισιτήρια της πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης, σε αντίθεση με τον ΟΕΑ/ΝΑΒ, που δεν τα κατάφερε.
Ο Ο.Υ.Κ.Β. κατέκτησε την 2η θέση με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα. Τα κορίτσια του Ζαφείρη Μαρινάγη προσπάθησαν να παίξουν καλό πόλο και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφεραν. Μπορεί στην πρεμιέρα του Σαββάτου να ηττήθηκαν από τη Ν.Ε. Πατρών με 17-5, αλλά χθες έκαναν το «δύο στα δύο, επικρατώντας άνετα 10-3 του Ν.Ο. Λάρισας και 15-1 του ΟΕΑ/ΝΑΒ.
Για τον ΟΕΑ/ΝΑΒ το παιχνίδι «κλειδί» ήταν το πρώτο με τον Ν.Ο. Λάρισας, στο οποίο ηττήθηκε με 6-3. Στη συνέχεια έχασε με 16-2 από τη Ν.Ε. Πατρών, που ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα του γκρουπ και όπως γράψαμε πιο πάνω με 15-1 από τον Ο.Υ.Κ.Β. Οι συνθέσεις των ομάδων του Βόλου ήταν οι εξής:
Ο.Υ.Κ.Β. (Ζ. Μαρινάγης): Βιργ. Νασιάκου, Γαργαλέτσου, Ντόνα, Τσιμπερίδη, Μπένη, Α. Νασιάκου, Κουφιδάκη, Πετροπούλου, Καλιμοπούλου, Σμπόρου, Εμβαλωτή, Βλόντζου, Ρ. Νασιάκου.
ΟΕΑ/ΝΑΒ (Καρύδας): Χατζηιωάννου, Γ. Γιάνναρου, Στ. Γιάνναρου, Καρούτη, Σκοτίδα, Μπιντάκα, Ευφραίμογλου, Μάντη, Μίνγκο, Βαμβάκου, Γκινάρη, Κωστίμπα, Κλιάφα.
Η βαθμολογία: Ν.Ε. Πατρών 9, Ο.Υ.Κ.Β. 6, Ν.Ο. Λάρισας 3, ΟΕΑ/ΝΑΒ 0.

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις