«Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στον αγώνα-διαφήμιση της πόλης»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που συνέβαλαν ώστε ο αγώνας Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου να αποτελέσει διαφήμιση για την ποδοσφαιρική ιστορία και φήμη της πόλης, εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου.

Η ανακοίνωση:

“Η άρτια διοργάνωση ενός σημαντικού ποδοσφαιρικού αγώνα είναι συνάρτηση της υπεύθυνης και σοβαρής συμπεριφοράς και νοοτροπίας όλων των εμπλεκομένων μερών. Η απόλυτα επιτυχής διεξαγωγή της χθεσινής αναμέτρησης καταδεικνύει περίτρανα ότι οι διοικήσεις των δύο Συλλόγων, η Αστυνομική Διεύθυνση και το σύνολο των φιλάθλων που παρευρέθηκαν είχαν ως πρώτιστο μέλημα την διεξαγωγή ενός αγώνα – διαφήμιση για την ποδοσφαιρική ιστορία και την φήμη της πόλης μας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το αξιομνημόνευτο αποτέλεσμα.

Τέλος, η Νίκη Βόλου επιθυμεί να συγχαρεί τους διαιτητές της αναμέτρησης. Παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν το ποθούμενο για την ομάδα μας, οι διαιτητές του αγώνα πέτυχαν, με την εν γένει παρουσία και απόδοσή τους, την άψογη διεξαγωγή μίας αμφίρροπης αναμέτρησης. Ευχόμαστε και προσβλέπουμε και στο μέλλον σε τέτοιου επιπέδου ποιοτικές διαιτησίες, ώστε να εμπεδώνεται απολύτως το αίσθημα δικαίου στους Συλλόγους, στους προπονητές, στους ποδοσφαιριστές και στους φιλάθλους.

Νίκη Βόλου 1924 – ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις