Διπλό για Σέλλανα στο ντεμπούτο του Κώστα Σταματίου

Δύσκολη έξοδος είχε το απόγευμα της Κυριακής (4/11) ο ΑΟ Σελλάνων, καθώς αντιμετώπισε την Τσαριτσάνη τον τοπικό Οικονόμο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” στο ντεμπούτο του Κώστα Σταματίου σε ματς πρωταθλήματος κατάφεραν να περάσουν από μια πολύ δύσκολη έδρα νικώντας τον Οικονόμο με σκορ 1-2.

Ο Τζέκος άνοιξε το σκορ στο 21′ για τον ΑΟ Σελλάνων που κατάφερε στο 39′ με τον Κόκκινο να κάνει το 0-2 με το οποίο πήγε στα αποδυτήρια.

Οι γηπεδούχοι στο 64′ έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Μούλτσιας.

Το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια ο Οικονόμος ήταν απλώς να μειώσει στο τελικό 1-2 με γκολ του Πετράκη στο 81′.

Έτσι, μετά από τρεις σερί αγωνιστικές χωρίς επιτυχία (2 ήττες και 1 ισοπαλία) ο ΑΟ Σελλάνων επέστρεψε στα τρίποντο τονώνοντας και την ψυχολογία του ενόψει δύσκολης συνέχειας.

Συνθέσεις:

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Περτζιόνι (69′ Ντούφας), Μπουμπουνάρας (25′ Πετράκης), Τσακάλι, Κουμπούρας, Χάμος, Γκαμπέτας, Καραλούλης (46′ Μιφτάρι), Μουλτσιάς, Τόλιος (80′ Δραχαλίβας), Γαλάνης.

ΑΟ Σελλάνων (Κώστας Σταματίου): Παπαδόπουλος, Δημολιός, Τζάνης, Αρχοντής, Μπούσδρας, Χάδιαρης, Τσιρογιάννης (67′ Υφαντής), Κούρκουλας (76′ Πατσαρούχας), Τζέκος, Μπιτέλης (85′ Κοντός), Κόκκινος (89′ Μπαλτάς).

karditsasport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις