Εκλογές προκηρύσσει η ΕΠΣΘ

Ανακοίνωση – πρόσκληση εξέδωσε η ΕΠΣΘ (του Γ. Μουλά) με την οποία καλεί τα μέλη της σε έκτακτη Γενική Συνέλευση με σκοπό την προετοιμασία εκλογών ανάδειξης νέου Δ.Σ.. Αναλυτικά:

Προς

Όλα τα Σωματεία – Μέλη της Ε.Π.Σ.Θ.

Έδρες τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας κατά την συνεδρίασή του της 14ης Ιουλίου 2015, αποφάσισε ομόφωνα όπως σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Καταστατικού:

Την 10η Αυγούστου 2015, ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και περί ώρα 18:00 συγκληθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης στο Βόλο και στην οδό Ροζού, αρ.19 και σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας την ίδια ημέρα και τόπο και ώρα 19:00, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεως στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διατάξεως:

Εκλογή των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής και Διενέργεια Αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Καθίσταται γνωστό ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Καταστατικού η υπόδειξη υποψηφίων που γίνεται από τα Σωματεία – Μέλη της Ένωσης προκειμένου να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο (μεμονωμένα ή συνδυασμοί), οφείλουν να καταθέσουν την δήλωση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Θ., το αργότερο έως την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015 και ώρα 21:00.

Επιπροσθέτως υπενθυμίζεται ότι τα Σωματεία προκειμένου για την σύννομη παρουσία τους στην Γ.Σ., οφείλουν έως τηνΤρίτη 4 Αυγούστου 2015, να προσκομίσουν στα γραφεία της Ένωσης Πρακτικό Απόφασης του Διοικητικού τους Συμβουλίου με το οποίο να ορίζουν ένα φυσικό πρόσωπο – μέλος τους ως τακτικό και ένα ως αναπληρωματικό μέλος (σε περίπτωση αδυναμίας παρουσίας ή κωλύματος του τακτικού), που θα εκπροσωπήσει το Σωματείο στην ως άνω προκηρυχθείσα Γενική Συνέλευση.

Το αργότερο έως την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015 τα σωματεία – μέλη της Ένωσης, οφείλουν να νομιμοποιήσουν τους αντιπροσώπους τους με αποστολή στην Ε.Π.Σ.Θ. ειδικού πληρεξουσίου εγγράφου.

Η παρούσα ισχύει ως Πρόσκληση Συμμετοχής σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση και καλούνται όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία – μέλη μας να παραστούν.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Γεώργιος Μουλάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις