Μαγνησία: Κλεμμένο άλογο επέστρεψε στους ιδιοκτήτες του με ίχνη βασανισμού

Χωρίς προηγούμενο ήταν η ζωοκλοπή που έγινε από κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή Καρτέρι, κοντά στο χωριό Ανάβρα της Μαγνησίας, στις δυτικές πλαγιές του όρους Όθρυς. Όχι τόσο γιατί οι δράστες έκλεψαν δυο άλογα, όσο επειδή φαίνεται ότι τα υπέβαλαν σε φρικτά βασανιστήρια!

Την ώρα που οι ιδιοκτήτες της μονάδας αναζητούσαν τα ίχνη των χαμένων ζώων, την περασμένη Παρασκευή, το ένα από αυτά επέστρεψε με σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα!

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο almyros.gr, αυτοί που το έκλεψαν το είχαν δέσει από το λαιμό με σύρμα προκαλώντας του πληγές, ενώ το είχαν τραυματίσει με αδικαιολόγητη αγριότητα χαμηλά στα πλευρά με μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο!

Το τραυματισμένο άτι εξετάστηκε από κτηνίατρο ο οποίος του έδωσε τις πρώτες βοήθειες για να μην μολυνθούν οι πληγές, ωστόσο κλήθηκε από άλλη πόλη ειδικός ιππίατρος για να αναλάβει την θεραπεία του.

Στο μεταξύ, οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου αλόγου βρίσκονται σε εξέλιξη και οι ιδιοκτήτες παρακαλούν όποιον γνωρίζει πού βρίσκεται να επικοινωνήσουν μαζί τους.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις