Football League: Η καλύτερη 11άδα της 2ης στροφής

Το liganews.gr σας παρουσιάζει τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν από τη 2η αγωνιστική της Football League.

Προπονητής – Στάικος Βεργέτης (Δόξα Δράμας): Οδήγησε την ομάδα του σε νίκη με ανατροπή κόντρα στον ΝΠΣ, από 0-1 σε 2-1, ενώ η ομάδα του θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και περισσότερα τέρματα.

Τερματοφύλακας – Κουτζαβασίλης (Κέρκυρα): Σταθερότατος σε όλο το παιχνίδι, κατάτησε το «μηδέν» στη νίκη επί του Ηρακλή με 1-0, ενώ πραγματοποίησε και εκπληκτική επέμβαση στο 43’, με το σκορ ισόπαλο.

Δεξιός μπακ – Γεωργιάδης (Απόλλων Πόντου): Με δικό του τέρμα ο Απόλλων Πόντου επικράτησε με 1-0 του ΑΟΤ, ενώ είχε θετική παρουσία και στο αμυντικό κομμάτι.

Αριστερός μπακ – Γιακούμπου Ισαχάκου (Εργοτέλης): Σκόραρε το δεύτερο τέρμα του Εργοτέλη στη νίκη με 2-1, στα Χανιά επί του ΑΟΧ Κισσαμικού. Για 2η αγωνιστική ξεχώρισε για την ομάδα του.

Στόπερ – Σουλιώτης (Απόλλων Λάρισας): Απροσπέλαστος στην άμυνα, βοήθησε την ομάδα του να κρατήσει το «μηδεν» κόντρα στον Αιγινιακό, ενώ σημείωσε και το τέταρτο γκολ, για το τελικό 4-0 στην Πιερία. Δικαίωση του liganews για την επιλογή του και στην κορυφαία 11άδα της πρώτης αγωνιστικής.

Στόπερ – Μπάτζιος (Εργοτέληςς): Άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 2-1 επί του ΑΟΧ Κισσαμικού και είχε αρκετές κερδισμένες μάχες στην άμυνα.

Μέσος – Ροτζέριο Μάρτινς (Δόξα Δράμας): Έφερε το ματς στα ίσα, σκοράροντας για τη Δόξα Δράμας, στο 2-1 επί του ΝΠΣ, ενώ είχε ηγετική παρουσία στη μεσαία γραμμή της ομάδας του.

Μέσος – Χατζής (Απόλλων Λάρισας): Σημείωσε το δεύτερο τέρμα του Απόλλωνα, στο 4-0 εκτός έδρας κόντρα στον Αιγινιακό, ενώ για δεύτερο διαδοχικό ματς είχε ηγετική παρουσία στη μεσαία γραμμή, όπως και στο πρώτο ματς, που πάλι το liganews τον συμπεριέλαβε στην κορυφαία 11άδα.

Μεσοεπιθετικός – Αργυρόπουλος (Παναχαϊκή): Έλυσε τον… γόρδιο δεσμό για την ομάδα του κόντρα στη Σπάρτη, σκοράροντας το γκολ της νίκης με 1-0, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Μεσοεπιθετικός – Μασάδο (Ηρόδοτος): Μόνιμη απειλή για την εστία του Αήττητου Σπάτων, ενώ πιστώνεται και την ασίστ στο μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Επιθετικός – Κουσκουνάς (Δόξα Δράμας): Πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 2-1 της Δόξας Δράμας επί του ΝΠΣ.

Επιθετικός – Μπιανκόνι (Πλατανιάς): Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έκανε τη διαφορά στο ματς με τον Καραϊσκάκη, σκοράροντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις