Ρόκας: Δεν έχω λόγια για τον κόσμο…

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Στάθης Ρόκας, με δηλώσεις του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τη Νίκη, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Έγινε ένα ντέρμπι μέσα σε αγωνιστικά πλαίσια. Νομίζω ότι το χάρηκε ο κόσμος. Αν εξαιρέσουμε ότι δεν μπήκε κάποιο γκολ, το παιχνίδι είχε κάποιες φάσεις, είχε δύναμη και πάθος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου. Σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να παίξουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας και να πάρουμε τους τρεις πόντους. Η νίκη, δυστυχώς, δεν ήρθε. Οφείλουμε να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας την Κυριακή, έρχεται ένα ματς Κυπέλλου πάλι με τη Νίκη και νομίζω ότι βήμα-βήμα θα πετύχουμε στο τέλος τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι πικραμένος, ωστόσο, είναι συνέχεια κοντά μας σ’ αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε, να ανεβάσουμε την ομάδα κατηγορία. Πιστεύω, ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε».

Ο Στάθης Ρόκας ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός της παρουσίας φιλάθλων και των δύο ομάδων στο ντέρμπι, για να πει: «Θεωρώ ότι είναι αυτονόητο αυτά τα μεγάλα παιχνίδια να γίνονται με την παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων. Κάποτε, όπως μου έλεγαν οι παλαιότεροι, οι φίλαθλοι των δύο ομάδων πήγαιναν όλοι μαζί στο γήπεδο. Αυτό νομίζω ότι πρέπει να ξαναγίνει. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά, είμαστε φίλοι μεταξύ μας και νομίζω ότι θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να ήταν διασκορπισμένοι μέσα στο γήπεδο, τόσο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, όσο και της Νίκης. Να κάθονταν δίπλα-δίπλα και να χαιρόταν ο καθένας για την ομάδα του. Όπως γινόταν παλιά, είτε στο «Π. Μαγουλάς», είτε στο ΕΑΚ. Δεν υπάρχει κάποια κόντρα μεταξύ μας…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις