Ιωσηφίδης: Κίνηση αξιοπιστίας το αντιντόπινγκ κοντρόλ

Οι δύο σερί επιτυχίες, το αίτημα για αντιντόπινγκ κοντρόλ και η φιλοσοφία της Δόξας Δράμας ήταν οι άξονες στους οποίους αναφέρθηκε ο Νίκος Ιωσηφίδης.

«Καταφέραμε να αλλάξουμε το αγωνιστικό μας πρόσωπο. Ολα έγιναν βάση πλάνου», υποστήριξε αρχικά μέσω της Metrosport ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ και συνέχισε. «Δουλέψαμε στη φυσική κατάσταση, αφού είχαμε μακρύ διάστημα, χωρίς φιλικό. Ο προπονητής δούλεψε τακτικά σε δεύτερο σχηματισμό και καταφέραμε να παρουσιάσουμε βελτιωμένο πρόσωπο, το οποίο άρχισε από το φιλικό με τον Ηρακλή, καθώς επίσης και στα δύο ματς του Πρωταθλήματος».

«Ακεραιότητα και αξιοπιστία»
Για αναβάθμιση του προϊόντος έκανε λόγο στη συνέχεια ο Ιωσηφίδης. «Η φιλοσοφία του προέδρου έχει να κάνει με την αναβάθμιση του προϊόντος και ταυτόχρονα να ξεκαθαρίσει ένα Πρωτάθλημα ταλαιπωρημένο. Ο κ. Μπύρος είναι υπέρμαχος της αξιοπιστίας και πρωτοστατεί σε τέτοιες ενέργειες.

Με αφορμή το λίφτινγκ του γηπέδου, αλλά και του ιατρείου μας, ζητήσαμε την πρώτη εντός έδρας αγωνιστική, με όποιον αντίπαλο κι αν ήταν, να κάνουμε αντιντόπινγκ κοντρόλ. Είναι κίνηση ακεραιότητας και αξιοπιστίας. Ο σεβασμός κερδίζεται με τον φόβο.

Πρέπει να γίνονται έλεγχοι. Είναι καλή ενέργεια και πιθανόν να γίνεται συχνότερα στην κατηγορία. Βέβαια, αυτή η ενέργεια έχει και κόστος. Δεν ξέρω αν μπορούν να το ‘σηκώσουν’ πολλοί σύλλογοι. Πιστεύουμε, όμως, ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Το θέμα είναι σε ποιο γήπεδο θα πηγαίνει το συνεργείο… Είναι πολλές οι παράμετροι. Ηταν φαινόμενο, το οποίο εγκαταλείφθηκε λόγω της κρίσης. Αλλωστε, το συνεργείο ήρθε από την Αθήνα».

«Ζητούμενο η σταθερότητα»
Τι απάντησε περί ανόδου; «Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρηθήκαμε. Εχουμε κάνει προγραμματισμό για να πρωταγωνιστούμε. Αλλωστε, πρόκειται για Πρωτάθλημα με πολλές παραμέτρους. Η Δόξα πρωταγωνιστεί. Την άνοδο θα τη δούμε σε 30 αγωνιστικές. Πλέον, γίναμε σοφότεροι. Εχουμε ανταγωνιστική ομάδα και επιδιώκουμε τη σταθερότητα. Κοιτάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Η άνοδος είναι ο μεγάλος πόθος του προέδρου. Πρωταγωνιστούμε, δεν κάνουμε πρωταθλητισμό. Τον πρωταθλητή τον καθορίζει εξάλλου η σταθερότητα. Αν δείτε πέρσι ο Αρης και ο ΟΦΗ είχαν χαρακτηριστική διάρκεια στην πορεία τους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις