Επιβεβαιώθηκε του Ρόβα, καλύτερα Παπαδόπουλος και Καντούτσης

Πιο αισιόδοξες είναι η δεύτερες ιατρικές διαγνώσεις για τους Θοδωρή Παπαδόπουλο και Τάσο Καντούτση οι οποίοι αποκόμισαν από ένα τράβηγμα στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και υποβάλλονται σε θεραπείες αποκατάστασης. Σύμφωνα μ’ αυτές οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίνονται χωρίς ενοχλήσεις στις θεραπείες, τις οποίες θα συνεχίσουν μέχρι και την Πέμπτη. Την Παρασκευή θα δοκιμάσουν να μπουν στο πρόγραμμα των προπονήσεων κι εφόσον δεν αισθανθούν ενοχλήσεις θα τεθούν στη διάθεση του Γιώργου Κούτση για το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Σε διαφορετική περίπτωση θα κάνουν μία μαγνητική εξέταση ώστε να διερευνηθεί με ακρίβεια ο τραυματισμός τους.

Στην περίπτωση του Βασίλη Ρόβα η μαγνητική επιβεβαίωσε την αρχική ιατρική διάγνωση που έκανε λόγο για θλάση στον δικέφαλο. Έτσι ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει εκτός προπονήσεων για δύο εβδομάδες ενώ θα χρειαστεί και λίγες μέρες ώστε να είναι πανέτοιμος για να βοηθήσει και πάλι την ομάδα του.

Μετά το διήμερο ρεπό και την αποφόρτιση οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν σήμερα (07/11) στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι κυανόλευκοι βλέπουν με σοβαρότητα κάθε αγώνα και δεν πρόκειται να υποτιμήσουν τον αντίπαλο. Η σοβαρή Νίκη Βόλου δεν έχει να φοβηθεί καμία ομάδα της Γ’ Εθνικής και στο κυριακάτικο ματς αναμένεται να επιβάλλει την ανωτερότητά της απέναντι σε μία ομάδα που ψάχνει μία καλή εμφάνιση για να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα και το κάκιστο ξεκίνημά της.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις