Γ. Μουλάς: Όποιος δεν αναγνωρίσει τη διοίκησή μας θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη

Ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΣΘ, κ. Γιώργος Μουλάς, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στην οποία τόνισε πως σκοπός του είναι να προσφέρει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τόνισε πως στις 10 Αυγούστου θα γίνουν εκλογές στην ΕΠΣΘ για να βγει η Ένωση από το τέλμα στο οποίο…

…έχει περιέλθει. «Όποιος προσπαθήσει να βάλει πρόσχωμα στη διενέργεια των εκλογών θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη» τόνισε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια μίλησε για παρεμβάσεις της ΕΠΟ και για κλίκες στην ΕΠΣΘ, ενώ για τα σωματεία που απειλούνται με τιμωρία από την Ομοσπονδία, δηλαδή τους Πανιώνιο, Άνθιμο Γαζή και Τοξότη, υποστήριξε ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα και πως ότι γράφεται είναι «μπούρδες», διότι η ΕΠΟ μπορεί να τιμωρεί μόνο Ενώσεις.
Ζήτησε από όλους να συνεργαστούν με τη δική του διοίκηση την οποία χαρακτήρισε νόμιμη. Για τον εαυτό του τόνισε ότι δεν έχει προσωπικά συμφέροντα και ότι δεν ανήκει σε κάποια… παράγκα, ενώ για το ότι ηγείται διοίκησης Πρωτοδικείου επεσήμανε ότι αυτό έχει συμβεί και σε άλλες Ενώσεις. Επίσης, κάλεσε τους κ.κ. Κανάβα και Καραβά να παραδώσουν τα στοιχεία της γραμματείας και το ταμείο αντίστοιχα στη δική του διοίκηση.
Για τις ενέργειες που θα κάνει για να αρθεί η τιμωρία της ΕΠΣΘ: «Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα. Όλα θα τα κάνει η νέα διοίκηση. Μόνο αν προκύψει κάτι επείγον θα δράσουμε. Για παράδειγμα όποιος δεν αναγνωρίσει τη διοίκησή μας θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη, είτε λέγεται Γκιρτζίκης, είτε έχει άλλο όνομα».
Για το αν γίνει δεκτή η αίτηση ανακοπής που κατέθεσε ο κ. Πάσχος: «Σε αυτή την περίπτωση θα σεβαστούμε την απόφαση του δικαστηρίου».
Για την άρνηση του κ. Ακτσιαλή να δεχθεί τη θέση μέλους στη διορισμένη διοίκηση: «Ο κ. Ακτσιαλής ήταν ενήμερος για την όλη κατάσταση, άσχετα με το τι λέει. Μάλιστα επρόκειτο να αναλάβει πρόεδρος, αλλά αποφάσισε να μην έλθει για τους δικούς του λόγους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις