«Στα όρια οι σχέσεις του Χάμες με την Μπάγερν»

πως αποκαλύπτει σήμερα η Bild, στις 27 Οκτωβρίου, κατά την διάρκεια του αγώνα με την Μάιντς, ο Κολομβιανός, θυμωμένος από την αντικατάστασή του αρνήθηκε να χαιρετήσει τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς όταν τον πλησίασε. Αντίθετα του επιτέθηκε: «Κάνεις λάθος», του είπε στα ισπανικά.

Εβδομάδες νωρίτερα, ο Χάμες είχε έρθει σε κόντρα με τον προπονητή του Νίκο Κόβατς. «Δεν είμαστε στην Φρανκφούρτη», είπε ο Χάμες, αναφέροντας την προηγούμενη ομάδα του Κόβατς. Εκείνη τη στιγμή, η γερμανική εφημερίδα ανέφερε τη γενική δυσαρέσκεια στην ομάδα της Μπάγερν με τις μεθόδους και το παιχνίδι του νέου προπονητή των Βαυαρών.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, η εβδομαδιαία Sport Bild ισχυρίστηκε ότι ο μάνατζερ του παίκτη, Χόρχε Μέντες, θα συναντηθεί με τους παράγοντες της Μπάγερν για να συζητήσει την αναχώρηση του Χάμες τον Ιανουάριο, εκμεταλλευόμενος το άνοιγμα της χειμερινής αγοράς. Ο έμπειρος μέσος, θα προσπαθήσει για την αναχώρησή του έξι μήνες πριν από τη λήξη της συμφωνίας με την Ρεάλ Μαδρίτης, που περιλάμβανει μια επιλογή αγοράς για την Μπάγερν, ύψους 42 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο τέλος της περασμένης σεζόν, ο διευθύνων σύμβουλος των Βαυαρών, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, εξέφρασε την πρόθεσή η Μπάγερν να κάνει χρήση της ρήτρας.

Ωστόσο, η εικόνα άλλαξε για τον Χάμες… Έχει παίξει μόλις 639 λεπτά (55%) σε 13 αγώνες Bundesliga και Champions League, στους οποίους σημείωσε τρία γκολ και έδωσε δύο ασίστ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις