Τετράδα στην κορυφή, με τον Ρήγα να… απειλεί

Για πρώτη φορά από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος τέσσερις ομάδες ισοβαθμούν στην 1η θέση της Α’ ΕΠΣΘ, μετά την ήττα της Ακρόπολης από τον Σαρακηνό. Στην κατάταξη Δήμητρα, Σαρακηνός, Αγ. Παρασκευή και Ακρόπολη έχουν πλέον 12 βαθμούς (τέσσερις νίκες και μία ήττα η καθεμιά). Η Δήμητρα είναι η ομάδα που διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας με 15 γκολ ενεργητικό, αλλά και την καλύτερη άμυνα με ένα τέρμα παθητικό. Ωστόσο, το γκολ που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Διαγόρα (2η αγωνιστική) της στοίχισε τη μοναδική ήττα στη μέχρι τώρα φετινή της πορεία.
Στεκόμαστε στη Δήμητρα, καθώς είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία και μάλιστα έχει την ατυχία να στερείται των υπηρεσιών του Θανάση Παπαδόπουλου, πρώτου σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ (μεταγραφή από τον Πρωτεσίλαο), καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς της πρεμιέρας με την Αγ. Παρασκευή, στο οποίο πρόλαβε να σημειώσει τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του.
Το φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΘ αναμένεται συναρπαστικό, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως στο πρωτάθλημα μετέχει και ο Ρήγας Φεραίος, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή, έτοιμος να εκμεταλλευτεί και το παραμικρό στραβοπάτημα των πρωτοπόρων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις