Τρία τα προβλήματα στον Ολυμπιακό Βόλου

Στον Ολυμπιακό αφήνουν στην άκρη το παιχνίδι με τη Νίκη και το μυαλό τους στρέφεται αποκλειστικά στο κυριακάτικο ματς με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο Πανθεσσαλικό, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Η προετοιμασία για το εν λόγω παιχνίδι άρχισε από χθες (την Τρίτη η ομάδα είχε ρεπό), με το βολιώτικο συγκρότημα να αντιμετωπίσει ορισμένα προβλήματα τραυματισμών. Εκτός του Βασίλη Σαχινίδη, ο οποίος είναι στο στάδιο της αποθεραπείας και αναμένεται να είναι έτοιμος σε 10-15 μέρες, τραυματίας είναι και ο Σάκης Σάββας. Ο έμπειρος αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι του στο ντέρμπι με τη Νίκη και αποχώρησε στο 64’. Θυμίζουμε, πως ο Σάββας δεν είχε αγωνιστεί στο ματς με την Στυλίδα, την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Η ιατρική εκτίμηση κάνει λόγο για απουσία δέκα ημερών από την αγωνιστική δράση, με τον παίκτη να κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Αστέρα Ιτέας και ΑΟ Σελλάνων.
Στη χθεσινή προπόνηση, που διεξήχθη στο γήπεδο του Αερινού, δεν γυμνάστηκε και ο Αντώνης Ζγκούρι, ο οποίος έκανε θεραπεία και η συμμετοχή του στο Κυριακάτικο παιχνίδι είναι αμφίβολη, καθώς στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να ρισκάρουν να αγωνιστεί ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, αν δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν το μεσημέρι στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις