Για …περίεργες κινήσεις μίλησε ο πρόεδρος του Πιερικού

Για… περίεργες κινήσεις έκανε λόγο ο πρόεδρος του Πιερικού, Παναγιώτης Διακουμάκος, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στον σύλλογο.

Ο ισχυρός άντρας της ομάδας έδωσε συνέντευξη, στην οποία μίλησε για την κατάσταση στους «μελανόλευκους» και τη στάση των παικτών.

Τέλος, μίλησε πως θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο την παρασκευή (9/11), ενώ τόνισε πως πρόθεση του είναι να υπάρξει Γενική Συνέλευση την Δευτέρα (12/11).

Αναλυτικά:

«Από τους 12 ποδοσφαιριστές πού έχουν συμφωνήσει κάποια μηνιαία αποζημίωση (οδοιπορικών) οι 8 έχουν πληρωθεί με το παραπάνω. Κραγιοπουλος, Σκλιοπιδης, Σεχολαρι, Πατσιογιωργος, Χατζηδημπας, Κυπαρισσης, Καρτσαμπας Α, Βερναρδος (αδικημένος) Κουζας, Καρτσαμπας Α, (αδικημένος) Κραγιοπουλος Μ, Κωτσαριδης (αδικημένος).

Οι υπόλοιποι δεν είχαν κάποια συμφωνία. Λαζαρίδης πληρωμένος μέχρι την ημέρα που έφυγε. Μυστακιδης Γιάννης ήρθε με άλλων απόφαση έφυγε μετά από επεισόδιο με Δαδακο, όχι για την κάρτα πάγκου.

Ενώ συστάθηκε οικονομική επιτροπή και ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα πληρωθούν την Παρασκευή αυτοί κάνανε αποχή την Πέμπτη, προφανώς και υποκινούνται από κάποιους.

Υπάρχει ένα πρόβλημα με τα νερά τού χορηγού και πήγαν να με μπλέξουν. Επισκέφθηκα τον χορηγό και πήρα τής απαντήσεις,και θα κινηθώ νομικά.

Την Παρασκευή έχω συνάντηση με τον Δήμαρχο Χιονιδη και μετά την συνάντηση θα ανακοινώσω την εξέλιξη που θα έχουμε.

Πρόθεση μου και υποχρέωσή είναι να πάω την ομάδα μέχρι την Κυριακη. Ακόμη Θέλω να δηλώσω ότι δεν εχω οικονομικό Θέμα, απλά δεν είχα την εμπειρία δεν με προστάτεψε κανένας και έκανα λάθος Διαχείριση στο ξεκίνημα του στησίματος τής ομάδας.

Μετά την παρέμβαση του Γραμματέα αποφασίστηκε να δώσουν σήμερα ραντεβού με τον Πρόεδρο όσοι έχουν παραιτηθεί.
Πρόθεση είναι την Δευτέρα να πάμε σε Γενική Συνέλευση. Όλα αυτά Μετά την συνάντηση με Δήμαρχο».