«Οι “ψεύτες” παίκτες του Πιερικού!»

Ανακοίνωση – απάντηση στον πρόεδρο του Πιερικού κ. Παναγιώτη Διακουμάκο εξέδωσαν οι παίκτες της ομάδας. Αναλυτικά:

«Αξιότιμε κύριε πρόεδρε Παναγιώτη Διακουμάκο.

Δεν θυμόμαστε ποτέ να κατηγορήσαμε το όνομα σας δημόσια. Σεβόμαστε ότι αναλάβατε την ομάδα και κατανοούμε ότι έχετε βάλει κάποια χρήματα σας (οδοιπορικά) σε δύσκολες εποχές για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παρόλα αυτά επειδή εσείς αναφερθήκατε ονομαστικά σε ποδοσφαιριστές σας υπενθυμίζουμε κάποιες λεπτομέρειες που προφανώς σας διαφεύγουν:

1)Ξεχνάτε μάλλον ότι ο Σκλιόπιδης είναι 34 χρόνων. Έχει 300 επαγγελματικές συμμετοχές, έχει οικογένεια και σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί από το ν’ ακούει συνεχώς ψέματα.

2) Ξεχνάτε μάλλον ότι ο Λαζαρίδης πήρε μόνο μισή προκαταβολή (οδοιπορικά) και όταν έφυγε του τη ζητήσατε και αυτή πίσω για να πάρει το δελτίο του.

3)Ξεχνάτε μάλλον ότι ο Πατσιογιώργος έχει χαρίσει χιλιάδες ευρώ όταν η ομάδα ήταν στη Β’ Εθνική και την έχει στηρίξει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν.

4)Ξεχνάτε μάλλον ότι στους Κραγιόπουλο Στ. και Σεχολάρη Αλ. χρωστάτε ακόμη οδοιπορικά από την προηγούμενη προεδρική σας θητεία, παρόλα αυτά αυτοί βρεθήκαν στο τελευταίο παιχνίδι εκείνης της χρονιάς στην Κέρκυρα για την αξιοπρέπεια τους χωρίς προπονητή για να μη τιμωρηθεί η ομάδα μας.

5) Ξεχνάτε μάλλον ότι οι Χατζηδήμπας, Κυπαρίσσης, Κωτσιαρίδης, Καρτσαμπάς Α., Καρτσαμπάς Θ. και Κραγιόπουλος Μάνος είναι το μέλλον αυτού του συλλόγου και αυτή τη στιγμή η ασυνειδησία σας δεν τους επιτρέπει να προπονηθούν και να παίξουν ποδόσφαιρο.

6) Ξεχνάτε ότι στο σπίτι που μένει ο Βερνάρδος με τον Τσιούχα δεν έχει ούτε πετρέλαιο για τον χειμώνα με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν με κουβέρτες για να ζεσταθούν.

Μιλήσατε για Παρασκευή και για οικονομικό απολογισμό…ξεχάσατε όμως να μας πείτε ποια Παρασκευή από όλες που υποσχεθήκατε. Αναφερθήκατε σε νερά και χορηγούς. Σας διαφεύγει μάλλον ότι τις δυο τελευταίες φορές που είχαμε νερά στην προπόνηση τα πλήρωσε ο φροντιστής από την τσέπη του και ακόμα σας ψάχνει.

Τέλος το παιδί που ήταν υπεύθυνο για την αποκατάστασή μας έφυγε από τα μέσα Σεπτεμβρίου κιόλας γιατί δεν είχε πάρει ούτε ένα ευρώ…

Κύριε πρόεδρε αν νομίζεις ότι η προκαταβολή που δώσατε τον Ιούλιο και η μηνιαία αποζημίωση του Αύγουστου (οδοιπορικών) είναι πληρωμή “με το παραπάνω” όπως αναφερθήκατε για εμάς, τότε λυπούμαστε αλλά κάπου έχει γίνει λάθος στα μαθηματικά!

Μετά τη σημερινή σας συνέντευξη αποδείχτηκε σε όλο τον κόσμο ποιος λέει ψέματα. και ποιος όχι. Δεν γίνεται να είμαστε τόσο παράλογοι και να μη κάνουμε προπονήσεις αν όντως ήμασταν πληρωμένοι.

Σας ευχαριστούμε για την επιβεβαίωση μας.
Σας ευχαριστούμε για τα ψέματα σας.
Σας ευχαριστούμε για το ευχαριστώ!
Η παράνοια συνεχίζεται…

Οι “ψεύτες” παίκτες του Πιερικού!!»