«Τη λύση δεν μπορεί να τη δώσει ο κόσμος του Ολυμπιακού Β.»

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Στην ανοιχτή συγκέντρωση για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο Forum, τοποθετήθηκε τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ και δημοτικός σύμβουλος Βόλου, κ. Τάσος Μπατζιάκας, όσο και οι πρόεδροι του ΣΦΟΒ κ. Χρήστος Τσιτσιρίγκος και των παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου κ. Γιώργος Καραμίχαλος.
Ο κ. Τάσος Μπατζιάκας, τόνισε:…

«Όλοι είμαστε στενοχωρημένοι και πικραμένοι, γιατί ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ. Θα έπρεπε πρώτα να γίνει η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ, να γίνουν πρώτα κινήσεις και συζητήσεις με διάφορους παράγοντες που θέλουν να συμμετέχουν στο νέο διοικητικό σχήμα και μετά να ακολουθήσει αυτή η συγκέντρωση που διοργάνωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου. Αντιλαμβάνομαι το φορτίο κ. πρόεδρε (αναφερόμενος στον κ. Τσεκούρα) που έχετε φορτωθεί στην πλάτη σας. Είμαι βέβαιος πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα ξαναβρεί σύντομα το δρόμο του. Από την πλευρά της η ΕΠΘΣΘ θα είναι πάντα κοντά στον Ολυμπιακό, όπως είναι και κοντά και στις υπόλοιπες ομάδες του νομού. Θα είμαστε δίπλα σας σε ότι μας ζητηθεί».
Ο πρόεδρος του ΣΦΟΒ κ. Χρήστος Τσιτσιρίγκος ανέφερε: «Δεν έπρεπε να κληθεί ο κόσμος στη σημερινή συγκέντρωση. Στην παρούσα φάση οι μόνοι που δεν μπορούν να βοηθήσουν είναι οι φίλαθλοι και οι οπαδοί. Ο ρόλος των φιλάθλων είναι η παρουσία τους στο γήπεδο. Δεν μπορεί να βοηθήσει ο κόσμος στο να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο. Πραγματικά γυρίζουμε στα πέτρινα χρόνια του παρελθόντος. Η πίκρα μας είναι τεράστια αλλά δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να ξύσουμε πληγές. Το κλίμα πρέπει να είναι ενωτικό και να δούμε την επόμενη ημέρα. Η ανακοίνωση του κ. Μπέου ήταν ενωτική και συσπειρωτική. Τη λύση θα τη δώσουν ο Ερασιτέχνης, η ΠΑΕ και ο νέος δήμαρχός μας. Θέλουμε να βγει μια συνετή διοίκηση και θα τη στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Η νέα διοίκηση θα πρέπει να δει τι έγινε τα δύο τελευταία χρόνια και η ομάδα δεν ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ. Μπορούν να βρεθούν επενδυτές. Το θέμα είναι οι κινήσεις να γίνουν γρήγορα, να μην χαθεί χρόνος».
Ο πρόεδρος των παλαιμάχων Ολυμπιακού Βόλου κ. Γιώργος Καραμίχαλος, από την πλευρά του τόνισε: «Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί επενδυτής. Δεν χρειάζεται να φέρουμε την καταστροφή. Από την πλευρά των παλαιμάχων, θα μπορέσουμε τρία-τέσσερα άτομα να βοηθήσουμε και να είστε σίγουροι ότι ο Ολυμπιακός θα βρει το δρόμο του. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου που αγωνίστηκαν και έδωσαν την ψυχή τους, κάτω από δύσκολες συνθήκες και μέχρι το τελευταίο παιχνίδι».