Διακρίσεις οδηγών του ΟΜΑΘ σε αγώνες που συμμετείχαν

Με τον Νοέμβριο να έχει κάνει την εμφάνιση του είναι φανερό πως οδεύουμε προς τους τελευταίους αγώνες της χρονιάς. Έτσι μετά τον τελευταίο αγώνα του κυπέλλου αναβάσεων βορείου Ελλάδας την ανάβαση Ελασσόνας όπου συμμετείχαν 8 αθλητές του ΟΜΑΘ και τον τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος χώματος, όπου συμμετείχε ένας αθλητής του σωματείου, ο ΟΜΑΘ συνεχίζει με τον τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων, την ανάβαση Πιτίτσας. Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας θα δώσει το «παρών» και εκεί με τον Γιώργο Μαγγιδά να κυνηγάει το όνειρο στην πρώτη του πλήρη εμπλοκή στον θέσμο.

Στον ιστορικό αγώνα Rally Καίτη Κυρίτση. Ο Άλκης Ρέντης συμμετείχε στο πλευρό του ΑΡΜΑ (κατά κόσμο Νίκο Χριστοδουλόπουλο) με MG ZR 105. Αν και πρώτη φορά ως πλήρωμα και με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κατάφεραν να ανεβάσουν ρυθμό ειδική με την ειδική με αποκορύφωμα την δεύτερη θέση στην Power Stage, που σε συνδυασμό με την πέμπτη θέση στην C6 παρά την ποινή των τεσσάρων λεπτών, εξασφάλισαν στον οδηγό τον τίτλο του πρωταθλητή χώματος στην C6.

Στην ανάβαση Ελασσόνας οι αθλητές του σωματείου που έλαβαν μέρος ανέβηκαν στο βάθρο σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες που συμμετείχαν. Πιο συγκεκριμένα η κατηγορία έως 1400 κ.εκ. και η κλάση Ε9 ήταν υπόθεση του Ο.Μ.Α.Θ. με τον Μιχάλη Παρασκευά να καταλαμβάνει την πρώτη θέση έπειτα από μάχη με τον Άγγελο Μπατσίλα που τερμάτισε για λίγο δεύτερος στην μονομαχία των δύο Suzuki Swift.

Στην κατηγορία 1400-1600 κ.εκ. ο Βασίλης Ανάγνου με Citroen Saxo είδε ένα λάθος να του στερεί την πρώτη θέση στην κατηγορία κατατάσσοντας τον δεύτερο για μόλις ένα δευτερόλεπτο διαφοράς από τον πρώτο. Διάκριση και για τον Παναγιώτη Αναστασίου με Peugeot 106 που ήταν ο ταχύτερος οδηγός με αυτοκίνητο της κατηγορίας Ν πιστοποιώντας σε ένα ακόμα αγώνα την ταχύτητα του. Η Αλεξία Τσιτσιγιάννη με Citroen Saxo κινήθηκε σε αξιοπρεπείς ρυθμούς την Κυριακή παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε το Σάββατο, ενώ ο Γιώργος Σανίδας με Peugeot 306 συνεχίζει να βελτιώνει εαυτόν και αυτοκίνητο σε κάθε αγώνα.

Τέλος στην Formula Saloon o Δημήτρης Μπερτζέμης με B.M.W. M3 E36 βελτίωσε στα σημεία τις περσινές του επιδόσεις, καταφέρνοντας να πάρει την πρώτη θέση στην έντονα ανταγωνιστική κατηγορία των ατμοσφαιρικών την ώρα που στα turbo ο Γρηγόρης Κορίνθιος με Seat Leon Cupra R αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα το διήμερο που δεν του επέτρεψαν να κάνει τους χρόνους που μας έχει συνηθίσει.

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στην ανάβαση Πιτίτσας, όπου ο Γιώργος Μαγγιδάς με Peugeot 106 στην πρώτη του χρονιά πλήρους εμπλοκή

βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος της Ε10 και διεκδικεί με αξιώσεις την δεύτερη σε ένα αγώνα που αναμένεται να αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό για το βάθρο όχι μόνο του αγώνα αλλά και του πρωταθλήματος.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν σε Ελασσόνα και Κόρινθο και εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στην ανάβαση Πιτίτσας καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις