Θα μπει «φρένο» στον… κατήφορο του Μαγνησιακού;

«Φρένο» στον… κατήφορο της ομάδας επιχειρούν να βάλουν στον Μαγνησιακό. Ύστερα από πέντε αγωνιστικές οι «κυανόλευκοι» μετρούν μόνο ήττες, με δυσκολία φτάνουν στο γκολ (έχουν πετύχει μόλις ένα στο 3-1 με την Ακρόπολη την 2η αγωνιστική), ενώ έχουν δεχθεί 16 (3.2 γκολ μ.ο. σε κάθε αγώνα).

Κανείς στον Μαγνησιακό δεν περίμενε αυτή την πορεία στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, με τον… ισόβιο προπονητή του συλλόγου, Βασίλη Πανόπουλο να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία, όχι όμως και από τον Μαγνησιακό, καθώς θα προσφέρει τις υπηρεσίες του από άλλο πόστο. Κι αυτό, καθώς η διοίκηση δεν ρίχνει σε καμία περίπτωση τις ευθύνες στον έμπειρο τεχνικό για την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο Μιχάλης Βαγγόπουλος, ο οποίος ανέλαβε προπονητής στον Μαγνησιακό σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, έχει σαφώς δύσκολο έργο να επιτελέσει και η προσπάθεια ανάκαμψης της ομάδας αρχίζει από το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής, με τον Μαγνησιακό να υποδέχεται τους Μυρμιδόνες. Η ομάδα του Πλατάνου έχει να επιδείξει μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Ο χρόνος θα δείξει, αν ο Μαγνησιακός θα ανακάμψει, διεκδικώντας την παραμονή στην κατηγορία, με το πρωτάθλημα να έχει πολύ δρόμο ακόμη να διανύσει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις