ΝΠΣ Βόλος: Οδηγίες για Απόλλωνα Πόντου

Τον Απόλλωνα Πόντου υποδέχεται το Σάββατο 10 Νοεμβρίου ο ΝΠΣ Βόλος στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης με ώρα έναρξης του αγώνα τις 15.00. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση για το παιχνίδι με τις οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα δώσουν το «παρών» στο γήπεδο, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:
«Τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.
Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.
Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).
Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.
Υπενθυμίζουμε η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ..
Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου θα γίνεται από τη Θύρα 2 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Ύδρας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις