Α. Μεταφτσής: Ο Ολυμπιακός δεν αλλάζει ρότα, παρά τον… πόλεμο

Στον ραδιοφωνικό σταθμό “Βόλος 98.6” και στην εκπομπή “Classico” μίλησε το μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, Αλέκος Μεταφτσής, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα με τους αγωνιστικούς χώρους, όσον αφορά τις προπονήσεις, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αποπροσανατολιστεί και θα κάνει τον αγώνα του προκειμένου να πετύχει τον στόχο της ανόδου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Μεταφτσή:
Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου έχει κάνει τις ενέργειες της, λειτουργεί θεσμικά και μάλιστα, για το θέμα του γηπέδου, βρίσκεται υπόλογη στα δικαστήρια. Κι αυτό, γιατί πήρε μία απόφαση – που κατά κάποιο τρόπο ήταν έξω από τα ειωθότα, να πραγματοποιήσει η ομάδα την πρώτη συγκέντρωση στον περιβάλλοντα χώρο του ΕΑΚ, παρά την απαγόρευση που υπήρχε.
Εμείς έχουμε κάνει όλες τις ενέργειες προς τη δημοτική αρχή. Το επόμενο που είναι να κάνουμε, είναι να αλυσοδεθούμε στα δέντρα στην πλατεία Ελευθερίας και να γελάει ο κόσμος μαζί μας.
Το θέμα είναι τι κάνουν οι παράγοντες αυτοί, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν έλεγχο στις διαπιστωτικές πράξεις, οι οποίες λένε όχι, ναι, δίνουμε ή δεν δίνουμε και σε ποιους δίνουμε το γήπεδο. Εκεί ο Ολυμπιακός είναι απροστάτευτος για κάποιους λόγους, οι οποίοι είναι φανεροί σε όλο τον κόσμο. Εκείνο που οφείλουμε να κάνουμε στην παρούσα φάση, είναι να ενισχύσουμε την ομάδα μας όσο μπορούμε καλύτερα και δεύτερον να ψάχνουμε να βρούμε γήπεδο για να κάνει προπόνηση ο Ολυμπιακός και να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Οι βουλευτές του νομού είναι ενήμεροι για την κατάσταση και θα πρέπει από μόνοι τους να αναλάβουν πρωτοβουλίες. Να κάνουν μία συζήτηση για να δούμε πού έγκειται το πρόβλημα των αγωνιστικών χώρων στο Βόλο και πως συμβαίνει μόνο μία ομάδα, ο Ολυμπιακός να έχει αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Η Νίκη έχει στη διάθεσή της ακόμη το γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς”
Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα αποπροσανατολιστεί και θα κάνει τον αγώνα του για να πετύχει το στόχο που έχει θέσει. Κι ας πηγαίνει για προπόνηση στο Αερινό ή στο Αρμένιο.
Αυτή τη στιγμή ασκείται πόλεμος στον Ολυμπιακό Βόλου. Zητάμε γήπεδο αλλά δεν μας το δίνουν. Η ομάδα αβρίσκεται σε μία ρότα και αυτή δεν πρέπει να την αλλάξει. Ο Ολυμπιακός έχει ένα στόχο και προς την επίτευξη αυτού του στόχου θα λειτουργήσουμε αταλάντευτα. Όλοι δίπλα στην ομάδα κάθε Κυριακή στο γήπεδο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις