Στο τελικό στάδιο η προετοιμασία στο Βόλο της Εθνικής μπάσκετ U18 (photos)

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ εφήβων κινείται ο Βόλος. Η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται ήδη στο Βόλο, εν όψει της συμμετοχής της στους αγώνες, οι οποίοι θα αρχίσουν στις 23 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στις 2 Αυγούστου. Τα παιχνίδια του τουρνουά, ως γνωστόν, θα διεξαχθούν στα κλειστά γυμναστήρια…

…της Ν. Ιωνίας και της Πορταριάς (οι αγώνες της Εθνικής θα γίνουν στη Ν. Ιωνία).
Νωρίτερα, πάντως, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Ν. Ιωνία από τις 18-20 Ιουλίου και το οποίο θα αποτελέσει test event, ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στο τουρνουά αυτό εκτός της Εθνικής θα λάβουν μέρος και η Γαλλία, η Σερβία και η Ιταλία.
Στο κλειστό της Ν. Ιωνίας τοποθετήθηκαν χθες οι δύο καινούργιοι ηλεκτρονικοί πίνακες, δίνοντας άλλη όψη στο γήπεδο. Έχουν τοποθετηθεί οι σημαίες όλων των χωρών που θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ μπαίνουν και οι τελευταίες… πινελιές, έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για τους αγώνες και τη φιλοξενία των ομάδων.
Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ κ. Παναγιώτης Τσαγκρώνης, βρίσκεται στο Βόλο και με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε: «Βρισκόμαστε παραμονές του μεγάλου αθλητικού γεγονότος που θα γίνει στο Βόλο, του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ Εφήβων. Θα πρέπει καταρχάς να ευχαριστήσω το Δήμο Βόλου, δεδομένο ότι ήταν πολύ θετική η έκπληξη που νιώσαμε όταν ήρθαμε στα γήπεδα και είδαμε τις εργασίες που έγιναν και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους.
Αυτό που θέλω να παρακαλέσω, είναι οι φίλαθλοι της Μαγνησίας να ενισχύσουν τα παιδιά της Εθνικής στους αγώνες που θα δώσουν και πιστεύω ότι ο Βόλος, όλο το χρονικό διάστημα που θα διεξάγεται το τουρνουά, θα βρίσκεται στο επίκεντρο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ».

Το πρόγραμμα του διεθνούς τουρνουά που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Ν. Ιωνίας και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους, είναι το εξής:
Σάββατο 18 Ιουλίου
18.00 Γαλλία-Σερβία
20.30 Ελλάδα-Ιταλία
Κυριακή 19 Ιουλίου
18.00 Σερβία-Ιταλία
20.30 Ελλάδα-Γαλλία
Δευτέρα 20 Ιουλίου
18.00 Ιταλία-Γαλλία
20.30 Ελλάδα-Σερβία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις