Μετ’ εμποδίων η προετοιμασία ενόψει Αναγέννησης

«Μετ’ εμποδίων», σε όλα τα επίπεδα, η συνέχεια της προετοιμασίας, ενόψει Κυριακής και Αναγέννησης Καρδίτσας, για τη Νίκη Βόλου, καθώς πέρα από τους αρκετούς τραυματίες, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν να διαχειριστούν και τις γηπεδικές συνθήκες προπόνησης που, λόγω των καιρικών φαινομένων, δεν είναι ιδανικές.

Συγκεκριμένα, η βροχόπτωση το πρωί και το μεσημέρι της Πέμπτης (8/11) ανάγκασε τη Νίκη να προπονηθεί ξανά στο “Παντελής Μαγουλάς”, προκειμένου να προφυλαχθεί ο αγωνιστικός χώρος του βοηθητικού του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ο οποίος πρόσφατα βελτιώθηκε, λόγω της επανασποράς που πραγματοποιήθηκε σε αυτό, αλλά και στο κυρίως γήπεδο, τον περασμένο μήνα. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως, σε περίπτωση που και αύριο υπάρξει βροχή, οι ποδοσφαιριστές των κυανολεύκων θα προπονηθούν ξανά στο ιδιόκτητο γήπεδο του συλλόγου.

Στα αγωνιστικά, στη λίστα των ποδοσφαιριστών που ακολουθούν θεραπεία (Ρόβας, Καντούτσης, Θ. Παπαδόπουλος) χθες προστέθηκε και το όνομα του Χρήστου Καρτσαμπά. Ο κεντρικός αμυντικός της Νίκης πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας ενοχλήσεων που ένιωσε στον ορθό μηριαίο. Αυτός, καθώς και οι Καντούτσης – Παπαδόπουλος θα δοκιμάσουν αύριο να συμμετάσχουν στο κανονικό πρόγραμμα, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, προκειμένου να διαπιστωθεί η ετοιμότητά τους, ενόψει Κυριακής. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως ο Λόρι Κέρι “έβγαλε”, χωρίς πρόβλημα, και τη σημερινή προπόνηση, γεγονός που χαροποιεί άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις