Και νέο -3 για Σπάρτη

Την αφαίρεση ακόμη τριών βαθμών από τη Σπάρτη γνωστοποίησε η διοργανώτρια αρχή της Football League, αυτή τη φορά για ανεξόφλητες οφειλές στον στον Ίμπαν Ράντι, που είχε δικαιωθεί στην προσφυγή του. Η ομάδα της Λακωνίας έχει περιθώριο μέχρι τις 19/11 να εξοφλήσει τον παίκτη, προκειμένου να της επιστραφούν οι βαθμοί.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Τρίτη 13/11 εκπνέει η προθεσμία για την εξόφληση των Κατσίκη και Μπουζούκη προκειμένου να πάρει πίσω του 6 βαθμούς που της έχουν αφαιρεθεί.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ.: 109/2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στη FOOTBALL LEAGUE την 2/11/2018, και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή IYANGA IBAN TRAVIESO, από την ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ε.Π.Ο. (άρθρο 24 παράγραφος 4 του Κ.Ι.Μ.Π.) αν η ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΑΟ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την 19-11-2018, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».