Θετικό το “τεστ” για Καρτσαμπά, Καντούτση και Θ. Παπαδόπουλο

Θετικά μηνύματα, ύστερα από αρκετές μέρες, στο “στρατόπεδο” της Νίκης, με τους Καρτσαμπά, Καντούτση και Θ. Παπαδόπουλο να προπονούνται κανονικά το μεσημέρι της Παρασκευής (9/11) και να θέτουν, σε πρώτη φάση, σοβαρή υποψηφιότητα για τη συμμετοχή τους στην Κυριακάτικη αναμέτρηση, κόντρα στην Αναγέννηση, στην Καρδίτσα.

Οι τρεις αμυντικοί των κυανόλευκων έβγαλαν όλο το σημερινό πρόγραμμα, έστω και σε συντηρητικούς ρυθμούς, χωρίς να αισθανθούν ενοχλήσεις, με τους ιθύνοντες της ομάδας να αισιοδοξούν. Βέβαια, το οριστικό “οκ” για την ένταξή τους στην αποστολή της Κυριακής θα δοθεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση της Νίκης, αν κι εφόσον οι ποδοσφαιριστές συνεχίσουν να γυμνάζονται δίχως προβλήματα. Σε περίπτωση που όλα πάνε… κατ’ ευχήν, ο Γιώργος Κούτσης θα καταστρώσει τα πλάνα του, ενόψει Αναγέννησης, με το απουσιολόγιό του να περιλαμβάνει μόνο το όνομα του Βασίλη Ρόβα, ο οποίος ως γνωστόν, έχει τεθεί νοκ-άουτ για τις επόμενες δύο εβδομάδες περίπου. Κι αυτό, διότι και ο Λόρι Κέρι συνεχίζει να προπονείται χωρίς προβλήματα, θέτοντας τον εαυτό του, όπως όλα δείχνουν, στη διάθεση του τεχνικού τιμ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως η Νίκη προπονήθηκε για πρώτη φορά, αυτήν την εβδομάδα, στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου -συγκεκριμένα στο βοηθητικό γήπεδο-, παρά τις χθεσινές προβλέψεις που έλεγαν πως η Νίκη θα προπονηθεί ξανά στο “Παντελής Μαγουλάς”, σε περίπτωση που βρέξει ξανά στο Βόλο. Μάλιστα, και η αυριανή τελευταία προπόνηση των κυανόλευκων, πριν το παιχνίδι της Κυριακής, θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο γήπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις