Πάσχος: «Με γρονθοκόπησε» – Μπέος: «Γνωστός για τα καμώματά του»

Το Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο κατήγγειλε στο Λιμενικό ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Χαρ. Πάσχος, διότι όπως ανέφερε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Βόλου τον ακολούθησε στο χώρο που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του και τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο.

Όπως καταγγέλλει ο κ. Πάσχος, σήμερα το πρωί ο ίδιος καθόταν με φίλους του σε καφετέρια στο λιμάνι. Εμφανίστηκε ο κ. Μπέος με μια παρέα τεσσάρων, πέντε ατόμων. Σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του όμως η παρέα του Α. Μπέου τον ακολούθησε και όπως λέει ένοιωσε πόνο στο πρόσωπο, την ώρα που ξεκλείδωνε το αυτοκίνητό του. Μάλιστα καταγγέλλει ότι την μπουνιά του την έδωσε ο ίδιος ο Α. Μπέος. «Σοκαρίστηκα. Αυτός ήταν περικυκλωμένος από τα άτομα που τον φυλούσαν. Έτρεξα στο φυλάκιο του Λιμενικού και κατήγγειλα το γεγονός. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο κ. Πάσχος κατήγγειλε το περιστατικό στη Λιμενική Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα

Διαψεύδει ο Μπέος

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του δήμου Βόλου, ο Αχ. Μπέος διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Μπάμπη Πάσχου ότι του έδωσε γροθιά στο πρόσωπο.

Η ανακοίνωση

Σε κατηγορηματική διάψευση των ανυπόστατων, ψευδών και συκοφαντικών ισχυρισμών του Μπάμπη Πάσχου, γνωστού για τα καμώματά του τόσο στην αυτοδιοίκηση, όσο και στο χώρο του ποδοσφαίρου, προχώρησε ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, που μάλιστα νωρίς το μεσημέρι μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου προκειμένου να υποβάλλει μηνύσεις τόσο κατά του Πάσχου, όσο και εναντίον εκείνων που άκριτα και χωρίς διασταύρωση δημοσιοποίησαν τις άθλιες εναντίον του συκοφαντίες.
Ο κ. Μπέος απέδωσε τις «καταγγελίες» ότι δήθεν γρονθοκόπησε τον Πάσχο στην εμπάθεια που ο συγκεκριμένος παράγοντας διατηρεί στο πρόσωπό του και στην προσπάθειά του να διατηρηθεί στην επικαιρότητα με τέτοιους ψευδείς χαρακτηρισμούς.
Όλα τα υπόλοιπα θα αποδειχθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέος δηλώνοντας αηδιασμένος από τέτοιες άνανδρες και αήθεις πρακτικές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις