Να γιορτάσει με νίκη στο… σπίτι του θέλει αύριο ο Θησέας

Στο… σπίτι του επιστρέφει αύριο Κυριακή (11/11, 15.00) ο Θησέας, καθώς θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στη φυσική του έδρα, στο γήπεδο της Αγριάς, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θέλει να επιστρέψει και στις νίκες απέναντι σε μία ομάδα με τον ίδιο στόχο, όπως είναι ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας. Αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με τους περσινούς πρωταθλητές της ΕΠΣΘ να έχουν και τη συμπαράσταση πολλών φιλάθλων από την Αγριά και τις γύρω περιοχές.
Πέραν των γνωστών απουσιών του Υφαντή και του Γαρυφάλλου, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα στον Θησέα. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι 23 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Γιάννης Καψιώτης, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Βαγγέλης Αγγελής, Σπύρος Παναγιώτου, Θάνος Μπόρας, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αρκάδιος Δημητριάδης, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Νίκος Κοτζαθανάσης, Πέτρος Αγιασιώτης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Αποστόλης Σφάκας, Χάρης Παπαϊωάννου, Βαγγέλης Τσιουρής.

Οι τιμές των εισιτηρίων
Από τη διοίκηση του Θησέα ανακοινώθηκε ότι τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας κοστίζουν 10 ευρώ. Για τις γυναίκες η είσοδος θα είναι 5 ευρώ, ενώ τα παιδιά έως 15 ετών θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι δωρεάν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις