Χαμηλοί τόνοι για το ντέρμπι από Σ. Μαλακασιώτη και Φασουράκη

Ένα σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται σήμερα Σάββατο (10/11) στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής, με την ομώνυμη ομάδα να αντιμετωπίζει στις 15.00 τον Σαρακηνό. Οι δύο ομάδες έχασαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ, αλλά στη συνέχεια πανηγύρισαν τέσσερις συνεχόμενες νίκες που τους έφεραν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στα δύο… στρατόπεδα.
Ο τεχνικός των γηπεδούχων Στέλιος Μαλακασιώτης επέλεξε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους, δηλώνοντας: «Κάναμε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια. Με τις συνεχόμενες επιτυχίες βρισκόμαστε ψηλά και αυτό βοηθά και στην ψυχολογία των νεαρών ποδοσφαιριστών μας. Πάντως, ο στόχος μας δεν αλλάζει. Θέλουμε τη γρήγορη παραμονή ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε και ακόμη πιο μικρά παιδιά στην πρώτη ομάδα. Για το ματς με τον Σαρακηνό, το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα το δούμε όπως όλα τα άλλα. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Σαρακηνού Γιάννη Φασουράκης τόνισε: «Το γεγονός ότι η Αγία Παρασκευή συγκαταλέγεται στης ομάδες που ισοβαθμούν στην 1η θέση κάτι δείχνει για τη δυναμικότητά της. Έχει νεαρούς παίκτες με πολλά τρεξίματα και για να τους αντιμετωπίσουμε οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις