Ντέρμπι κορυφής Ίωνας-Σπάρτακος για την Α1 ΕΣΚΑΘ

Μετά την πάροδο τριών αγωνιστικών μόνο δύο ομάδες έχουν πετύχει το απόλυτο των νικών. Πρόκειται για τον Ίωνα και τον Σπάρτακο, οι οποίοι «συγκρούονται» σήμερα στις 18.00 στο κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος». Η κορυφή χωράει μόνο έναν κι αυτός θα είναι ο νικητής της σημερινής αναμέτρησης.
Ο Ευθυμίου αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο και δεν θα παίξει. Επομένως ο Λευτέρης Κατσαλής θα παρατάξει τους: Τσίγκο, Φωτιάδη, Κέτουλα, Ευτυχίδη, Κουμπούνη, Σέρρη, Βασιλείου, Παυλόπουλο, Μπεκρή, Γεωργόπουλο και Φοινικόπουλο, Τζήμα.
Από την πλευρά της η διοίκηση του βολιώτικου συλλόγου απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδα να διατηρηθεί στην πρώτη θέση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Α.Σ Ίωνας Βόλου μετά από τρεις αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α1 μαζί με τον Σπάρτακο Λάρισας τον οποίο και αντιμετωπίζει το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και ώρα 18.00 στο κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος». Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας αλλά και όλης της Μαγνησίας να έρθει το Σάββατο στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα μας με τη φωνή του, αλλά και να σπρώξει τους παίχτες μας σε μια σπουδαία νίκη που θα μας διατηρήσει μόνους στην κορυφή.
Γεμίστε το γήπεδο και ελάτε να δείτε όμορφο μπάσκετ. Μην το σκέφτεσαι, η ομάδα μας σε χρειάζεται. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος» σήμερα στις 6 μ.μ. Σας περιμένουμε όλους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις