Επιστροφή στις νίκες για τον ΝΠΣ Βόλος

Ο ΝΠΣ Βόλος επικράτησε εντός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου στο ένα από τα δύο παιχνίδια του Σαββάτου στην Football League. Με το τελικό 2-0 επανήλθε έτσι στα νικηφόρα αποτελέσματα στην κατηγορία.

Την δεύτερη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΝΠΣ Βόλος. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο ήταν αυτή, η οποία μπήκε καλύτερα το παιχνίδι και στο 20΄ έφτασαν κοντά στο 1-0, το σουτ όμως του Μάντζη σταμάτησε στα πόδια του Θεοδωρόπουλου.

Αυτό το οποίο το συγκρότημα του Χουάν Φεράντο δεν κατάφερε να πετύχει σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα, το πέτυχε στο 23΄ όταν ο Θεοδωρόπουλος, μετά από κόρνερ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του. Από το σημείο εκείνο και μετά ο Βόλος είχε τρεις ευκαιρίες για να κάνει το 2-0. Στο 29΄ οι Θεσσαλοί έφτασαν κοντά στο 2-0, η εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Θεοδωρόπουλου, στο 35΄ το σουτ του Μάντζη είχε την ίδια ακριβώς κατάληξη, όπως και αυτή του Καμπαγέρο στο 43΄.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 52΄ οι Θεσσαλονικείς έφτασαν κοντά στο 1-1, το σουτ όμως του Κυβελίδη αποκρούστηκε από τον Καραγκιολίδη. Η απάντηση από πλευράς Βόλου ήρθε στο 70΄ με το σουτ του Κότο να αποκρούεται από τον Δόρη. Ότι δεν κατάφεραν οι «κυανέρυθροι» στην εν λόγω φάση, το πέτυχαν στο 82΄ με τον Μάντζη ο οποίος με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΝΠΣ Βόλος (Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Ρούσσος, Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγέρο (84′ Πίσπας), Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (65′ Πέντα), Λούκας (56′ Δόρης), Κότο, Μάντζης.
Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Δημητριάδης, Πορτουλίδης, Τσουμάνης (63′ Δαλιανόπουλος), Κυβελίδης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης (74′ Σπόλιαριτς).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις