“Πέρασε” από τη Σπάρτη ο Εργοτέλης

Συνέχεια στο νικηφόρο του σερί έδωσε ο Εργοτέλης, o οποίος πέρασε νικηφόρα από την Λακωνία και την έδρα της Σπάρτης, κάνοντας με τον τρόπο αυτό το τρία στα τρία. Στα του ματς το συγκρότημα του Νίκκι Παπαβασιλείου μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι, καθώς στο 21΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, έπειτα από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσέλιου μετά από χέρι του Κωνσταντινόπουλου.

Από το σημείο εκείνο και μετά η ομάδα του Αντρέι Τσερνίσοφ πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο παρά τις προσπάθειες της «Βασίλισσας του Νότου», αυτές δεν στέφθηκαν με επιτυχία με συνέπεια το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο β΄ημίχρονο ο Εργοτέλης μπήκε καλύτερα στο ματς προκειμένου να φτάσει στο 0-2.

Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 72΄ το σουτ όμως του Έφορντ αποκρούστηκε από τον Σταματόπουλο, ενώ στην συνέχεια της φάσης το πλασέ του Ιατρούδη αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή από τον Φραγκούλη. Ότι δεν κατάφεραν οι Κρητικοί σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα, το πέτυχαν στο 75΄ με το σουτ του Μπουρσέλη να κάνει το 0-2. Στο 88΄ οι «κιτρινόμαυροι» άγγιξαν το 0-3, το σουτ όμως του Έφορντ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σταματόπουλου, με το υπάρχον αποτέλεσμα να μένει ως έχει μέχρι την λήξη του ματς.

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοβ): Σταματόπουλος, Κοζάκης, Βλάχος, Κολτσίδας, Φραγκούλης, Τιέντσε, Στογιάνοβιτς, Καψάσκης, Καινούργιος (65′ Βλαχομήτρος), Κωνσταντινόπουλος (80′ Σαραντόπουλος), Μαντζίρης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Λαμπάκης (86′ Οικονόμου), Γιακούμπου, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρους, Μπουτσάκης (70′ Μπουρσέλης), Τσέλιος, Έφορντ, Κουατέγκ (46′ Καπνίδης), Iατρούδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις