Άμεση προτεραιότητα στο θέμα του προπονητή

Το θέμα του προπονητή επείγει και μάλιστα δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν κάποιες επαφές των ατόμων που θα κάνουν μπροστά για τον Ολυμπιακό Βόλου με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη (φωτό) που εξακολουθεί να είναι ψηλά στη λίστα των υποψήφιων προπονητών. Έχουμε τονίσει, πως ο εν λόγω προπονητής…

…πληροί τα στοιχεία εκείνα που θέλουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να έχει ο νέος προπονητής και για τον λόγο αυτό θα υπάρξει προσέγγιση. Ο Χαραλαμπίδης είναι από τους προπονητές που έχουν την εμπειρία της Football League, καθώς έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στην Καλλιθέα, στη Βέροια, στη Δόξα Δράμας, στη Νίκη Βόλου, στην Καβάλα και στον Τύρναβο. Έχει παρακολουθήσει όλες τις σχολές προπονητών, είναι κάτοχος UEFA pro και γνώστης των νέων δεδομένων που υπάρχουν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Από εκεί και πέρα, στην περίπτωση που δεν βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο πλευρές, στον Ολυμπιακό εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις πολύ ικανών προπονητών, που έχουν επιδείξει έργο στις ομάδες που έχουν εργαστεί τελευταία και ένας εξ αυτών είναι και ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, όπως έχει γράψει το goalpost.gr από τις 14/7.
Το θέμα του προπονητή είναι ψηλά στις προτεραιότητες του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να κλείσει άμεσα, πριν δηλαδή ανακοινωθεί η νέα διοίκηση της ΠΑΕ. Κι αυτό, καθώς θα πρέπει να υπάρξει άμεση συνεργασία διοίκησης-προπονητή σε ότι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό της ομάδας, εν όψει της νέας χρονιάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις