Επταμελές το προσωρινό Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

Τις τελευταίες μέρες έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα Βολιωτών επιχειρηματιών, υποψήφιων να στελεχώσουν το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, το οποίο αρχικά θα είναι προσωρινό (διοίκηση Πρωτοδικείου). Βέβαια, δεν σημαίνει πως όσοι βάλουν χρήματα στην ΠΑΕ, στη νέα προσπάθεια που επιχειρείται θα είναι…

…και μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες, το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο θα αποτελείται από επτά άτομα, ενώ αργότερα, όταν η ΠΑΕ αποκτήσει τακτική διοίκηση, ενδεχομένως το Δ.Σ. να διευρυνθεί.
Την Δευτέρα 20/7 ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός θα κάνει αίτηση στο Πρωτοδικείο για ον ορισμό προσωρινής διοίκησης και άμεσα θα οριστούν και τα άτομα που θα αποτελέσουν τη νέα διοίκηση του Ολυμπιακού.
Την Τρίτη μπαίνουμε στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου και θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας, το συντομότερο δυνατόν. Καταλαβαίνουμε, ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και θα πρέπει ο Ολυμπιακός να αποκτήσει διοίκηση, προκειμένου να γίνουν οι συζητήσεις με τους παίκτες, τόσο του υπάρχοντος ρόστερ, όσο και αυτών που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις