Πλούσιο θέαμα… ένας νικητής, στο Αγ. Άννα- Ακρόπολη

Σπουδαία νίκη για την Αγ. Άννα,  που επικράτησε στην έδρα της επί της εκ των πρωτοπόρων- πριν αρχίσει το παιχνίδι- Ακρόπολης με 1-0. Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη (δεύτερη εντός έδρας), για τους νεοφώτιστους, οι οποίοι μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχουν νικηφόρο σερί.

Από την άλλη αυτή ήταν δεύτερη σερί ήττα για την ομάδα του Σέσκλου, για την οποία οι άνθρωποι της ανέφεραν ότι δικαιότερη θα ήταν η ισοπαλία, βάση των ευκαιριών που χάθηκαν εκατέρωθεν.

Γενικότερα θα μπορούσαμε να πούμε ότι συγκυριακό ήταν το γεγονός της επίτευξης μόνο ενός τέρματος στην  αναμέτρηση, η οποία ήταν ιδιαίτερα ανοιχτή, με πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, που θα μπορούσαν φυσιολογικά να δώσουν μεγαλύτερο σκορ.

Στο 5ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μερμίγγη,  το οποίο όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, το είδαν και το παραδέχτηκαν όλοι, πλην του διοικητή Χαλβατζάκου, συμπληρώνοντας ότι αν είχε υποδειχθεί η παράβαση, πιθανότατα η μορφή του αγώνα θα ήταν εντελώς διαφορετική.

Παρόλα αυτά το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 70ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σπύρου Ζάγκα από μεγάλη απόσταση και πλάγια θέση  και λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα Ανατολή, που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει εντός εστίας, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 77’ οι γηπεδούχοι είχαν οριζόντιο δοκάρι σε κεφαλιά του Σκοπού, σε δεύτερο χρόνο (είχε προηγηθεί κεφαλιά άλλου παίκτη).

Ως εξαιρετική χαρακτήρισαν τη φιλοξενία της Αγ. Άννας, οι παράγοντες της Ακρόπολης.

ΑΓ. ΑΝΝΑ: Αιντίνι, Θ. Ζάγκας, Στεργιόπουλος, Καραλόπουλος, Πετσιμέρης, Σ. Τσιουρέλης (85’ Αλεξανδρίδης), Σπ. Ζάγκας (70’ Ευαγγελός), Φιλατζικιώτης, Ζαρίφης (53’ Κανδύλας), Κ. Τσιουρέλης (65’ Σκοπός), Χατζητρακόσιας.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Γκατζούνας, Πασιάς, Κ. Κολυμήτρας, Τ. Κολυμήτρας (70’ Κουτλουμπάσης), Σφονδυλιάς, Χάνος, Μαυρίδης (80 Τσαπέρος), Κόκκας (36’ λ. τρ. Παγώνης), Μερμίγγης, Μίλτος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις