Για τους γηπεδούχους… νίκη κορυφής, στο ντέρμπι της Αγ. Παρασκευής

Ακόμα μία νίκη πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι ποδοσφαιριστές της Αγίας Παρασκευής, οι οποίοι στην αρχή του πρωταθλήματος γράφουν ένα ονειρικό απολογιμσό,  πέντε νικών μιας ήττας, επικρατώντας και επί του ως χθες πρωτοπόρου Σαρακηνού με 3-1, στο γειτονικό ντέρμπι.

Εκρηκτική απόδοση είχαν οι φιλοξενούμενοι στις αρχές των δύο ημιχρόνων,  αλλά με γκολ σε καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης κατάφεραν να πάρουν μία ακόμη πολύ σημαντική νίκη οι γηπεδούχοι.

Πολύ δυνατά μπήκαν  στην αναμέτρηση οι παίκτες του Σαρακηνού, που είχαν δοκάρι μόλις στο 6’, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιαμαλή.

Στο 35’ άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι με σέντρα του Κατσαγεωργίου και κεφαλιά του Αλαμάνη, ανάμεσα από τα αντίπαλα στόπερ, που πέτυχε ένα “παλικαρίσιο” τέρμα.

Το 2-0 έγινε με πέναλτι που κέρδισε ο Αλαμάνης κι εκτέλεσε εύστοχα ο Σιόβας (65’), το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι.

Το τρίτο γκολ της Αγ. Παρασκευής σημείωσε ο Χρόνης με κεφαλιά, από κόρνερ του Κατσαγεωργίου στο 75’.

Μακρινό σουτ του Ρουσσά (82’) που πέρασε τη μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Σαρακηνού.

Στο 85’ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ από ωραία κίνηση του Σιώμου που ολοκλήρωσε την προσπάθειά του από αριστερά, με το αριστερό πόδι, στέλνοντας τη μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας των γηπεδούχων.

ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζήγρας, Κουσκουρίδας, Κουρτέλης, Λούμπαρδος, Χατζημητροφάνης, Τσίλογλου, Κατσαγεωργίου (87’ Αναστασιάδης), Πάσα, Αλαμάνης (85’ Ιωακειμίδης), Σιόβας (80’ Ρουσσάς), Τρίμμης (67’ Χρόνης).

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ρουκάς, Αναστασίου, Ηλ. Ρακης (46’ Θάνος),   Μοράλες, Γιαμαλής, Ασλάνογλου (67΄ Β. Ρακής), Καλάματας, Σιώμος, Λάιος (46’ Μόσιος), Ντούρο

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις