Αποφασισμένος να παλέψει για την παραμονή στην Α2 πόλο ο Ο.Υ.Κ.Β.

Στο κολυμβητήριο των Χανίων θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές των πλέι άουτ της Α2 πόλο των Ανδρών. Ήδη γνωρίζουμε τις τρεις από τις τέσσερις ομάδες που υποβιβάζονται και είναι οι: ΝΟΒΑ, Ν.Ε. Λαμίας και Μίλων, καθώς έχουν αποχωρήσει από…

…τη διοργάνωση (ο ΝΟΒΑ εξ αρχής, ενώ οι άλλες δύο ομάδες παραιτήθηκαν, αφού έπαιξαν στις πρώτες αγωνιστικές) και μένει να μάθουμε την τέταρτη.
Σε πιο δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο Ο.Υ.Κ.Β., που όμως δεν θα ξεκινήσει την προσπάθειά του έχοντας δύο βαθμούς, αλλά τέσσερις. Από την ΚΟΕ ανακοινώθηκε ότι το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Μίλωνα, το οποίο είχε λήξει ισόπαλο 8-8, μετατρέπεται σε νίκη υπέρ του Ο.Υ.Κ.Β. με 5-0 α.α.
Μετά από αυτή την εξέλιξη η ομάδα του Βόλου πλησίασε στον ένα βαθμό τον Ν.Ο. Ρεθύμνου και αυξήθηκαν οι ελπίδες σωτηρίας της. Σε κάθε περίπτωση αν νικήσει τον Νηρέα Γέρακα σήμερα στις 6 μ.μ. και αύριο την ίδια ώρα τον Ν.Ο. Ρεθύμνου θα παραμείνει στην κατηγορία, ενώ αυτό μπορεί να συμβεί υπό προϋποθέσεις ακόμη και αν κερδίσει σε ένα από τα δύο ματς.
Ο προπονητής του Ο.Υ.Κ.Β. Ζαφείρης Μαρινάγης έχει στη διάθεσή του 14 πολίστες που είναι οι: Δημήτρης Λαγωνικάκης (τερμ.), Σταύρος Γιαβαρίδης, Γιώργος Κοράκης, Θάνος Γραμμένος, Κώστας Παππάς, Χρήστος Μαρινάγης, Αλέξανδρος Κολημήτρας, Γιάννης Ιωαννίδης, Γιώργος Στεργίου, Νίκος Μπαχάς, Γιώργος Μαρινάγης, Αργύρης Μαρασλής, Κώστας Τσιανάκας (τερμ.), Αλέξανδρος Κουλουκτσής.
Το πρόγραμμα των αγωνιστικών 5,6 και 7 στα πλέι άουτ, είναι το παρακάτω:

Σάββατο 18/7
5η αγωνιστική
18.00 Νηρέας Γερ.-Ο.Υ.Κ.Β.
19.00 ΟΦΗ-Ν.Ο. Χανίων
20.00 Ν.Ο. Ρεθύμνου-Ιωνικός
Ν.Ε. Λαμίας-Μίλων (δεν θα διεξαχθεί).
Κυριακή 19/7
6η αγωνιστική
12.00 ΟΦΗ-Νηρέας Γερ.
13.00 Ν.Ο. Χανίων-Ιωνικός
Μίλων-Ν.Ο. Ρεθύμνου 0-5 α.α.
Ο.Υ.Κ.Β.-Ν.Ε. Λαμίας 5-0 α.α.
7η αγωνιστική
18.00 Ν.Ο. Ρεθύμνου-Ο.Υ.Κ.Β.
19.00 Νηρέας Γερ.-Ν.Ο. Χανίων
Ιωνικός-Μίλων 5-0 α.α.
Ν.Ε. Λαμίας-ΟΦΗ 0-5 α.α.

Η βαθμολογία
Η βαθμολογία των πλέι άουτ διαμορφώθηκε ως εξής:
1. Ν.Ο. Χανίων 10
2. Νηρέας Γερ. 10
3. ΟΦΗ 8
4. Ιωνικός 7
5. Ν.Ο. Ρεθύμνου 5
6. Ο.Υ.Κ. Βόλου 4
7. Μίλων 0
8. Ν.Ε. Λαμίας 0

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις