Στην Κατερίνη με Πιερικό ο Αλμυρός για τη διατήρηση του αήττητου (pregame)

Τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες είναι ο απολογισμός του ΓΣ Αλμυρού στα έξι πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τους “κυανόλευκους” να στοχεύουν στη διατήρηση του αήττητου στο σημερινό παιχνίδι (11/11, 15.00) με τον Πιερικό στην Κατερίνη, για την 7η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Οι Αλμυριώτες μπορούν να φύγουν από την Κατερίνη με το νικηφόρο αποτέλεσμα, εφόσον αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία, καθώς ο Πιερικός μαστίζεται από εσωτερικά προβλήματα και δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αγωνιστική και ψυχολογική.

Χωρίς δύο ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει στην Κατερίνη ο Γ.Σ. Αλμυρού. Ο Παναγιώτης Κοντοβάς παραμένει τραυματίας, ενώ τιμωρημένος είναι ο Σταμάτης Καρράς λόγω της αποβολής του στο προηγούμενο παιχνίδι με τα Μετέωρα.
Το θετικό είναι πως όλη την εβδομάδα μετείχε κανονικά στις προπονήσεις ο στρατευμένος Γιώργος Ναουμίδης και γι’ αυτό τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του Στέλιου Αρσένου.
Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Δημήτρης Βίτσος, Βαγγέλης Στουρνάρας, Βαλάντης Κόκκας, Νίκος Μπαρούτας, Γιώργος Ναουμίδης, Βασίλης Καλαμίδας, Πάβλι Βανγκέλι, Στέλιος Αλεξανδρής, Αποστόλης Τσιώλης, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Στέλιος Τιμπλαλέξης, Δημήτρης Δήμος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Γιώργος Δημητρίου, Χρήστος Μπακάλης, Κώστας Χατζής και Ηλίας Γκίκας.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Δημήτρης Κεφαλάς από την ΕΠΣ Σερρών, με βοηθούς τον Αλέξανδρο-Στέφανο Κονσταντίν και τη Ζωή Παπαδοπούλου, επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος από την ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις