Λ. Μπακάλης: Οι αντίπαλοι θα αισθανθούν την έδρα μας

Ο Θησέας υποδέχεται σήμερα Κυριακή στις 15.00 τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, σ’ ένα παιχνίδι όπου η νίκη είναι μονόδρομος για τους “πράσινους”. Η ομάδα προετοιμάστηκε όλη την εβδομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο προπονητής Λάκης Μπακάλης ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές τα λάθη που έκαναν στο παιχνίδι με τον Φωκικό, τα οποία οδήγησαν στην ήττα με 2-0 και δούλεψε μαζί τους προκειμένου στα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από το σημερινό, τα όποια λάθη να είναι πολύ λιγότερα.
Ο ίδιος ο κ. Μπακάλης θεωρεί πολύ σημαντικό το ότι ο Θησέας θα μπορεί να αγωνιστεί στη φυσική του έδρα, στα υπόλοιπα ματς που θα δώσει ως γηπεδούχος. Χαρακτηριστική είναι η δήλωσή του στην εφημερίδα “Θεσσαλία”: «Είναι ευχάριστο που γυρίσαμε στην Αγριά. Θα έρχεται περισσότερος κόσμος στο γήπεδο για να υποστηρίξει την ομάδα, που είναι λογικό να παίζει πιο άνετα. Θεωρώ ότι από εδώ και πέρα θα αισθανθούν την έδρα μας οι αντίπαλοι, κάτι που δεν ήταν δυνατόν να συμβεί στο Βελεστίνο».
Για το παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ανέφερε: «Ο αγώνας θα είναι δύσκολος, όπως και όλοι στην κατηγορία, αλλά στόχος μας είναι η νίκη. Για να τα καταφέρουμε οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο ενέργεια και να παίξουμε δυνατά και με πάθος».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις