Τους πρωτοπόρους Μαχητές κοντράρει η Νίκη

Πάλι πρωτοπόρος βρίσκεται στον δρόμο της Νίκης. Μετά τους Ικάρους Σερρών οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν τους Μαχητές Δόξας Πεύκων σήμερα στις 5 μ.μ. εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής μπάσκετ.
Η βολιώτικη ομάδα θα κοντράρει για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή τον πρωτοπόρο του 2ου ομίλου. Μετά την ήττα των Ικάρων Σερρών και του Αγρινίου από το Στρατώνι, οι Μαχητές απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στον όμιλο και φιλοδοξούν να παραμείνουν εκεί. Για τον λόγο αυτό θα τα δώσουν όλα στο σημερινό ματς, προκειμένου να κάμψουν και την αντίσταση της Νίκης.
Από την πλευρά τους οι «κυανόλευκοι» δεν είναι διατεθειμένοι να παραδοθούν. Τουναντίον θα καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια, με σκοπό να πάρουν το πρώτο τους ροζ φύλλο μακριά από τη Ν. Ιωνία και να διατηρηθούν στις υψηλές θέσεις του πίνακα.
Οι διαθέσιμοι καλαθοσφαιριστές για τον Λάμπρο Πρέκα είναι οι: Γιώργος Τασιούδης, Παναγιώτης Τσώλης, Σάκης Κουτίνας, Θωμάς Γεωργίου, Στέλιος Τσαβές, Στέφανος Διγενής, Γιάννης Καρπέτης, Βασίλης Γιωτόπουλος, Φώτης Τάσσος, Μιχάλης Φρουσκλιάς, Μανώλης Αναγνωστόπουλος, Θωμάς Καραγεώργος, Φίλιππος Πανιόπουλος, Βασίλης Ρουσιώτης, Χρήστος Παπαστρατής, Γεράσιμος Δελετζές.

Οι σημερινοί αγώνες
ΧΑΝΘ-Προποντίδα
Γέφυρα-Έσπερος Λαμ.
Φίλιππος Βέρ.-Στρατώνι
Αγρίνιο-Φαίακας
ΓΣ Φαρσάλων-Μακεδονικός
Μαχητές Δ.Π.-Νίκη
Ίκαροι Σερ.-Ανατόλια
Ελευθερούπολη-Ερμής
* Όλα τα ματς αρχίζουν στις 17.00

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις