Με σοβαρότητα για το τρίποντο στην Καρδίτσα (pregame)

Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, με… “γκολ και θέαμα”, επιθυμεί η Νίκη Βόλου στην Καρδίτσα το μεσημέρι της Κυριακής, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Γιώργου Κούτση επιθυμεί διακαώς το “τρίποντο”, προκειμένου να μην επιτρέψει στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να “ξεφύγει” περαιτέρω στη βαθμολογία, ύστερα κι από τη χθεσινή του νίκη, κόντρα στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, στο Πανθεσσαλικό. Ρεαλιστικά, πάντως, η αποστολή της μοιάζει εύκολη, απέναντι σε μία Αναγέννηση που μόνο η… φανέλα της τη θυμίζει, ούσα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, χωρίς βαθμό, τέσσερα γκολ ενεργητικό και 17 γκολ παθητικό, σε έξι αγωνιστικές. Βέβαια, στο στρατόπεδο των κυανολεύκων γνωρίζουν πολύ καλά πως όλα τα παιχνίδια επιβάλλεται να αντιμετωπίζονται με απόλυτη σοβαρότητα, άσχετα με τη… φαινομενική δυναμικότητα του αντιπάλου, καθώς ο “μαραθώνιος” αγώνων της Γ’ Εθνικής κρύβει πολλές παγίδες.

Στα αγωνιστικά, το τεχνικό τιμ είδε όλα τα προβλήματα της τρέχουσας εβδομάδας να ξεπερνιούνται, με τους Καντούτση, Καρτσαμπά, Θ. Παπαδόπουλο και Κέρι να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή που θα ταξιδέψει σήμερα για το “διπλό” στη γειτονική πόλη. Μοναδικός απών είναι ο Βασίλης Ρόβας, του οποίου η θλάση θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου δύο εβδομάδες. Βάσει των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην 18αδα, μία λογική προσέγγιση του αρχικού σχήματος περιλαμβάνει τον Αποστολίδη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Μετούσι, αριστερά τον Θ. Παπαδόπουλο και στο κέντρο της άμυνας τους Καρτσαμπά και Καντούτση. Στα “εξάρια” θα αγωνιστούν οι Μέτσε και Τσεμπερίδης, με τον Ιορδανίδη να κινείται μπροστά από αυτούς σε ρόλο επιτελικού χαφ. Ο Φάμπιο Ταβάρες θα κινηθεί στην αριστερή πτέρυγα μεσοεπιθετικά, δεξιά ο Κέρι και στην κορυφή της επίθεσης ο Τζιώρας. Βέβαια, δεν αποκλείεται να μπει “σφήνα” στους τελευταίους δύο ο Αλέξα Βουκομάνοβιτς, ο οποίος θέτει υποψηφιότητα για βασικός, είτε ως εξτρέμ, είτε ως φορ. Η εξέλιξη του αγώνα είναι πιθανόν να δώσει τη δυνατότητα στον Γιώργο Κούτση να πραγματοποιήσει νωρίς τις αλλαγές ώστε να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές που έχουν καταπονηθεί ενόψει και του αγώνα κυπέλλου της ΕΠΣΘ με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η ΕΠΟ όρισε διαιτητή τον Θωμά Μπουροζίκα από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους Χρήστο Νάκα και Δημήτρη Παραφέστα, επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής θα είναι ο Περικλής Τουτούκης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις