Στοίχημα: Με τις έδρες σε Αγγλία, Ελλάδα Γερμανία και Ισπανία (video)

Κυριακή (11/11) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς είναι εμπλουτισμένο με κρίσιμες αναμετρήσεις και σπουδαία ντέρμπι από όλη την Ευρώπη κι όχι μόνο, ενώ εντός των συνόρων ξεχωρίζει φυσικά το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Εμείς, έχουμε καταλήξει σε πέντε συνολικά επιλογές από ποδόσφαιρο και μπάσκετ, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Winmasters.

Προβάδισμα στο ντέρμπι η Σίτι

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Premier League και το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Σίτι είναι σε εξαιρετική κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν, όντας μόνη πρώτη και στο +2 από τους διώκτες της. Τον τελευταίο μήνα δείχνει να ανεβάζει ακόμη περισσότερο “στροφές”, καθώς προέρχεται από έξι σερί νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης, έχοντας σκοράρει 12 (!) τέρματα μόνο στα δυο τελευταία ματς κόντρα σε Σαουθάμπτον και Σαχτάρ Ντόνετσκ. Η Γιουνάιτεντ από την πλευρά της βρίσκεται σε ανοδική πορεία προερχόμενη από τρεις σερί νίκες, ωστόσο το σημερινό της έργο είναι εξαιρετικά δύσκολο και θα χρειαστεί να κάνει το κάτι παραπάνω αν θέλει να αποδράσει με οτιδήποτε θετικό. Εμείς “βλέπουμε” αμφίσκορο και μη νίκη της Γιουνάιτεντ, έτσι θα επιλέξουμε το συνδυαστικό 1Χ & Goal/Goal, σε απόδοση 1.90.

Ανώτερος ο Ολυμπιακός

Μεταφερόμαστε στην ελληνική Superleague για το ντέρμπι των δυο “αιωνίων”. Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει βρει τα “πατήματά του το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς προέρχεται από πέντε σερί νίκες σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη, έχοντας ανεβάσει κατακόρυφα και την αυτοπεποίθησή του. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έχει χάσει τη “μαγεία” που είχε στο ξεκίνημα της σεζόν, μακριά από την έδρα του δυσκολεύεται χαρακτηριστικά και πιστεύουμε πως δύσκολα θα προβάλει αντίσταση σήμερα. Οι τιμές του άσσου είναι χαμηλές, έτσι θα προτιμήσουμε το συνδυαστικό 1 & Over 1,5 σε απόδοση 1.80.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Λειψία

Συνεχίζουμε με γερμανική Bundesliga και το παιχνίδι Λειψία – Λεβερκούζεν. Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση δείχνει να βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η Λειψία, καθώς μετράει επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και μόλις μια ήττα στα 10 πιο πρόσφατα ματς που έδωσε ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως δεν έχει δεχτεί ούτε γκολ στα 6/7 τελευταία. Βρίσκεται στην 4η θέση και στο -8 από την κορυφή έχοντας παιχνίδι λιγότερο, δείχνει ικανή να πιέσει καταστάσεις και να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί και σήμερα υποδέχεται μια Λεβερκούζεν, η οποία δεν πείθει με καμία πτυχή του παιχνιδιού της, όντας στη 13η θέση με 11 βαθμούς. Πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών, ο άσσος προσφέρεται στο “τίμιο” 1.90 και θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Ανώτερη η Σεβίλλη

Περνάμε στη La Liga και το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε Σεβίλλη – Εσπανιόλ. Αμφότερες πραγματοποιούν μια ονειρεμένη πορεία μέχρι στιγμής, καθώς η Σεβιγιάνοι είναι στην 4η θέση με 20 βαθμούς όντας στο -4 από την κορυφή, ενώ η Εσπανιόλ φιγουράρει στη 3η θέση με 21 βαθμούς όντας στο -3 από την Μπαρτσελόνα. Παρ’ όλα αυτά θεωρούμε τη Σεβίλλη ανώτερη και πιο ποιοτική, εντός έδρας “σκοτώνει” μετρώντας πέντε σερί νίκες σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη και πιστεύουμε πως έχει όλα τα φόντα για να επεκτείνει το σερί της και να προσπεράσει την αντίπαλό της. Ο άσσος προσφέρεται σε απόδοση 1.90 και θα τον κρατήσουμε.

Υψηλό σκορ στην Μπολόνια

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ιταλική λίγκα και το παιχνίδι Μπολόνια – Καντού. Η Καντού θα επιστρέψει στα γνωστά της νούμερα πριν την ήττα από Μπρίντιζι, 90 πόντοι ανά αγώνα στην επίθεση και 86 πόντοι ανά αγώνα στην άμυνα, και η Μπολόνια βολεύει σαν αντίπαλος αφού στην ιταλική λίγκα είχε μεγάλα σκορ, 88-92 με Τριέστε, 90-96 με Αβελίνο, 79-88 με Αρμάνι, 94-75 με Βενέτσια, και κόλλησε η ίδια στην ήττα 66-84 από την Κρεμόνα. Καλή επιλογή από τον αγώνα το Οver 165.5 σε απόδοση 1.87.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Το βίντεο του Betarades.gr για τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Το βίντεο του Betarades.gr για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις