Παρελθόν ο Βοσνιάδης από τον Ηρακλή

Ο Αλέκος Βοσνιάδης γνωστοποίησε την παραίτηση του από τον πάγκο του Ηρακλή στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αιγινιακό.

Το κλίμα ήταν βαρύ ήδη για τον Βοσνιάδη μετά την ντροπιαστική ήττα στο Κύπελλο από τον Ατρόμητο, αλλά και την ήττα στην Κέρκυρα, όμως σήμερα το κακό τρίτωσε απέναντι στην ομάδα της Βόρειας Πιερίας και αυτό έφερε το διαζύγιο μεταξύ των δυο πλευρών.

«Στον Ηρακλή ήρθαμε με όλη την καρδιά μας, ανάμεσα σε φίλους για να δουλέψουμε. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Από σήμερα η συνεργασία μας έχει τελειώσει. Μην τη διαλύσετε την ομάδα, δώστε δύναμη στον επόμενο.

Βρείτε τον τρόπο να αγκαλιάσετε τους παίκτες. Η ομάδα στο τέλος θα τα καταφέρει. Αν η ομάδα μπει στη διαδικασία να αγχωθεί και να πιεστεί, το έργο θα είναι δύσκολο. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. To πιο σημαντικό είναι η αξιοπρέπεια. Δεν ήρθα στον Ηρακλή για να διχάσω.

Τι να κάτσω; Να μείνω σε ένα περιβάλλον που δεν περνάω καλά κι ας με στηρίζει η διοίκηση; Ο μόνος που μπορεί να δώσει λύση είναι ο προπονητής. Πήρα την απόφαση και προχωράμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βοσνιάδης.

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις