Σπουδαίο “διπλό” για Αλμυρό στην Κατερίνη

Η εξαιρετική πορεία του Γ.Σ. Αλμυρού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας συνεχίζεται. Οι “κυανόλευκοι” παραμένουν αήττητοι ύστερα από επτά αγωνιστικές, καθώς κατάφεραν να φύγουν νικητές από την Κατερίνη, επικρατώντας με 1-0 του Πιερικού, με τέρμα του Γκίκα στο 47’. Αυτή ήταν η δεύτερη εκτός έδρας νίκης του Αλμυρού στο πρωτάθλημα (μετά την επιτυχία επί του Οικονόμου στην Τσαριτσάνη) και η τέταρτη συνολικά τη φετινή χρονιά.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Αλμυρός ήλεγχε το παιχνίδι και ήταν πιο δραστήριος και επικίνδυνος στην επίθεση, έχοντας δύο δοκάρια και μία ακόμη σπουδαία ευκαιρία για να προηγηθεί στο σκορ. Οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου φρόντιζαν να κλείνουν του διαδρόμους προς την εστία του Σταυράκη και κυνήγησαν το γκολ με αντεπιθέσεις. Στο 12΄ο Αλεξανδρής από τα δεξιά επιχείρησε τη σέντρα, ο Χατζηδίμπας έδιωξε τη μπάλα, αυτή βρήκε το δοκάρι του Πατσιογιώργου και πέρασε κόρνερ.
Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι και στη φάση του 38’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Βανγκέλι πήρε τη κεφαλιά με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Πατσιογιώργου.
Ο Πιερικός απείλησε το τέρμα του Αλμυρού στο 40’, όμως το σουτ του Κυπαρίσση εύκολα απέκρουσε ο Σταυράκης. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 44’ με τον Τσελεπή να εκτελεί φάουλ και τον τερματοφύλακα του Πιερικού να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Αλμυρός κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Ήταν το 47ο λεπτό, όταν ο Γκίκας με σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Πατσιογιώργο, γράφοντας το 0-1.
Ο Πιερικός στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο, ο Σταυράκης στο 58’ απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση φάουλ του Στέφανου Κραγιόπουλου και στο 59’ είπε “όχι” στην κεφαλιά του Χατζηδίμπα.
Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν οι Στέφανος Κραγιόπουλος και Αλεξανδρής, μετά απο αψιμαχία που είχαν μεταξύ τους.

Διαιτητής: Κεφαλάς (ΕΠΣ Σερρών)
Βοηθοί: Κωνσταντίν, Παπαδοπούλος (ΕΠΣ Μακεδονίας)
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Πατσιογιώργος, Αλ. Καρτσαμπάς, Χατζηδίμπας, Τσούχας, Θ. Καρτσαμπάς, Κυπαρίσσης, Μηλιώτης (46’ Στ. Κραγιόπουλος), Βερνάρδος, Δαδάκος (46΄ Σεχολάρι), Κωτσιαρίδης Κραγιόπουλος Μαν..
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Αλεξανδρής, Μπαρούτας, Παπακώστας, Βανγκέλι, Δημηνάς (82΄Καλαμίδας), Τσελεπής (65΄Χατζής), Στουρνάρας, Τζιοβάρας, Τσιώλης (77΄ Δημητρίου), Γκίκας (72΄Τιμπλαλέξης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις