Με νέο προπονητή… “έσπασε το ρόδι”  ο Μαγνησιακός

Έχοντας νέο προπονητή  τον Μιχάλη Βαγγόπουλο, μετά από 15 χρόνια  παρουσίας στον πάγκο του Βασίλη Πανόπουλου, ο Μαγνησιακός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, κερδίζοντας τη νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα των Μυρμηδόνων με 2-0, κατέκτησε τους πρώτους βαθμούς και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε μία αναμέτρηση πολύ μεγάλης βαθμολογικής σημασίας.

Καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, που δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες,  ισορρόπησαν την αναμέτρηση στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι, που έχασαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν (πέναλτι που εκτελέστηκε άουτ),  για να δεχθούν στη συνέχεια δύο τέρματα και έτσι το “τρίποντο” να καταλήξει στην πλευρά των γηπεδούχων.

Πολύ μεγάλο  το πάθος και η ένταση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης χωρίς, ωστόσο,  να ξεφύγει από τα αθλητικά όρια.

“Χρυσή” αλλαγή αποδείχθηκε ο Λέτο Τσένα, που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και λίγα λεπτά μετά άνοιξε το σκορ, στην τελευταία συμμετοχή του πριν αποχωρήσει, για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Στην πρώτη από τις τρεις φάσεις που σημάδεψαν το παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι (71’ για χέρι εντός περιοχής), το οποίο εκτέλεσε ο Κλουκουτάρας στέλνοντας, όμως, τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα Στούκα.

Στο 78’ ο Μαγιόγλου έκανε τη βαθιά μπαλιά στον κενό χώρο κι εκεί ο Τσένα έφυγε στην αντεπίθεση, ολοκληρώνοντας την προσπάθεια με υποδειγματικό πλασέ πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, γράφοντας το 1-0.

Το τελικό 2-0 εγινε στο 84’, όταν ο Τσιάνος εκτέλεσε από αριστερά κόρνερ στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Οικονόμου με απευθείας σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κοντογιωργάκη,  τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι, καθώς οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αλλάξουν κάτι, χωρίς αποτέλεσμα.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Στούκας, Κρανιάς, Γκέρτσος, Βλάχος, Μαγιόγλου, Κολημήτρας (65’ Γκαμαλέτσος), Θεοδωρόπουλος, Οικονόμου, Τάρε (15’ λ. τρ. Μυλωνάς), Τσιάνος (85’ Κατσίφας Νταφόπουλος (72’ Τσένα)

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Κοντογεωργάκης, Κοντοβάς, Ακριβός (35’ λ .τρ. Μακρής), Αράπης (85’ Τσαλιαγκός), Κατσαβριάς, Βούλγαρης, Κ. Μπίνας (46’ Ναούμ), Ν. Μπίνας, Πιπινής (70΄ Τετριμήδας), Μπούρχας, Κλουκουτάρας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις