Ο Αίας… “καθάρισε” από νωρίς

Επιστροφή στις νίκες για τον Αίαντα Σούρπης, μετά από δυο συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα, καθώς δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει στην έδρα του επί του Πρωτεσιλάου με 3-1.

Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έμεινε η ομάδα του Πλατάνου, που μετρά στο ενεργητικό της, μόλις, μια ισοπαλία στις έξι πρώτες αγωνιστικές.

Πολύ νωρίς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με δυο πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Κατσαβριάς σε ανατροπές των Χειλά (10’) και Αραπίτσα (18’) αντίστοιχα,  διαμορφώνοντας γρήγορα το 2-0. Για την πρώτη περίπτωση διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι.

Με την ολοκλήρωση του α΄ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1, με γκολ που πέτυχε ο Εράλντο δυνατό σουτ εντός περιοχής.

Με την έναρξη του β’ μέρους (46’) υπήρξε οριζόντιο δοκάρι για τους γηπεδούχους, σε σουτ του Μπιρτσάι.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 75’ με κεφαλιά του Μιχόπουλου.

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Σαμουρδάνης, Πλαβός, Τσάτσος (58’ Χριστέλος), Νικογιάννης (83΄ Κ. Κατσαβριας), Χειλάς, Μπιρτσάι, Ξηροκώστας (55’ Δημητρίου), Αθ. Κατσαβριάς, Αραπίτσας (83’ Κωστούλας)

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Ι. Λάμπος, Μαλλιαρός, Λεϊμονής, Σιαμανίκος, Κ. Κόρκος, Θ. Κόρκος (70’ Παναγιώτου), Σούδης, Α. Λάμπος, Εράλντο (75’ Ακριβούσης), Κοπάνας (80’ Μαρμαρινός)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις