ΡΗΓΑΣ Φ.: Τέλος ο Θανάσης Μπίλης 

Την  κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον  προπονητή Θανάση Μπίλη, ανακοίνωσε η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου,  γεγονός που μοιάζει με το ”χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου”,  λόγω των κακών αγωνιστικών αποτελεσμάτων  που είχε η ομάδα στο πρωτάθλημα και της πολύ μεγάλης πίεσης σε όλα τα επίπεδα του συλλόγου, δεδομένου ότι πριν την έναρξη της προετοιμασίας ο Ρήγας φάνταζε ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ωστόσο,  η συγκομιδή μόλις τριών νικών στις έξι πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, φαντάζει πολύ φτωχή για τις υψηλές προσδοκίες,  αλλά και την εικόνα που είχε η ομάδα στην περίοδο της προετοιμασίας, οπότε μετά τη χθεσινή εντός έδρας ήττα από τη Δήμητρα Ευξ.,  η απομάκρυνση του Θανάση Μπιλη από τον πάγκο έμοιαζε δεδομένη.

Η ανακοίνωση αναλυτικά έχει ως εξής:
«Η διοίκηση του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό Θανάση Μπίλη. Αναγνωρίζει την καλή του προσπάθεια, καθώς και ότι δεν είναι μόνο δική του ευθύνη η μέτρια πορεία της ομάδας. Τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις