Β’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 6ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Ολοκληρώθηκε και η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής κατηγορίας, με το σύνολο των αγώνων της να διεξάγονται το Σάββατο (10/11) οπότε είδαμε γι’ ακόμη  μια φορά όμορφα παιχνίδια, μεγάλα σκορ κι εναλλαγές στον βαθμολογικό πίνακα. Πολλά τα γκολ που σημειώθηκαν στα ματς, από τα οποία προέκυψαν νικητές με εξαίρεση ένα παιχνίδι, που ήταν και το μοναδικό χωρίς γκολ και φυσικά οι αντίπαλοι ήρθαν ισόπαλοι…

Αναλυτικότερα, η Δάφνη εξακολουθεί να παραμένει μόνη πρωτοπόρος αφού επικράτησε με 3-0 του Ιάσονα Άλλης Μεριάς, στο γήπεδο Διμηνίου, την ώρα που η Αγχίαλος εκμεταλλεύτηκε τα στραβοπατήματα των ομάδων που βρισκόταν πάνω από εκείνη, έκανε άλμα δύο θέσεων και πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού επικράτησε με 4-0 στις Μικροθήβες, επί της τοπικής ομάδας.

Σε μία εκπληκτικής εξέλιξης αναμέτρηση, ο Τοξότης επικράτησε 4-3 του Πανιωνίου, σε παιχνίδι που έγινε στο βοηθητικό του ΕΑΚ κι εκτός από τα επτά γκολ, είχε πέντε δοκάρια με  την ομάδα του Πανιωνίου να υπερισχύει σε αυτόν τον τομέα, έχοντας 3 έναντι 2 των γηπεδούχων. Να σημειώσουμε ότι ο Τοξότης είχε προηγηθεί 3-0, για να ισοφαρίσουν στη συνέχεια σε 3-3 οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου κι εν τέλει οι γηπεδούχοι να επικρατήσουν σε ένα ματς, που όσοι το παρακολούθησαν, το χαρακτήρισαν ως αξέχαστο.

Η Μακρινίτσα που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, επικράτησε στην έδρα του Πηλέα με 2-6 πετυχαίνοντας το δεύτερο σκορ της ημέρας,  τίτλο τον οποίο “ κέρδισε” η Αθλητική Ένωση 2002 αφού κέρδισε τον Παγασητικό με 6-0.
Τέλος, ν’ αναφέρουμε ότι Ελευθεριακός κι Άνθιμος Γαζής ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα,  με τις δύο ομάδες εν τέλει να “συγκατοικούν” στις χαμηλότερες θέσεις της βαθμολογίας, με 5 βαθμούς έκαστη κι έχοντας  “ξεχρεώσει” το ρεπό τους.

Τα συνολικά αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής, όπως η βαθμολογία, αλλά και η επόμενη 7η αγωνιστική, έχουν ως ακολούθως:

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής
Μικροθήβες-Αγχίαλος 0-4
Δάφνη-Ιάσων 3-0
Ελευθεριακός-Ανθιμος Γαζής 0-0
Τοξότης-Πανιώνιος 4-3
Πηλέας-Μακρινίτσα 2-6
ΑΕ 2002-Παγασητικός 6-0
Ρεπό: Αστέρας Ριζ.

Η Βαθμολογία
* Το ρεπό τους έχουν κάνει Πηλέας, Ελευθεριακός, Μικροθήβες, Άνθ. Γαζής, Μακρινίτσα, Αστέρας Ριζ.
**Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΘ τιμώρησε τον Αστέρα Ριζομύλου με αφαίρεση ενός βαθμού για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τον Ιάσονα Α.Μ.

Η επόμενη- 7η αγωνιστική
ΦΘ Αγχιάλου- Ιάσων Α.Μ.
Άνθ. Γαζής- Μικροθήβες
Πανιώνιος- Δάφνη
Μακρινίτσα- Ελευθεριακός
Παγασητικός- Τοξότης
Αστέρας Ριζ.- Πηλέας
Ρεπό: ΑΕ 2002.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις