Επέστρεψε στο σπίτι του με νίκη ο Θησέας

Έκανε το χρέος του ο Θησέας. Σ’ ένα παιχνίδι όπου η νίκη ήταν μονόδρομος απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, η ομάδα του Λάκη Μπακάλη επιβλήθηκε με 2-0, παίζοντας για πρώτη φορά φέτος στη φυσική της έδρα, το γήπεδο της Αγριάς.
Αυτή ήταν η τρίτη νίκη των «πράσινων» στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (δεύτερη εντός έδρας), με τους Αγιασιώτη και Βλάχο να σημειώνουν τα δύο τέρματα.
Υπήρχαν διαστήματα στα οποία ο Θησέας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στην εστία του Γαλάνη. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 6’ με εκτέλεση φάουλ του Κοτζαθανάση, με το γκολ αυτό να δίνει ψυχολογία στους παίκτες της ομάδας της Αγριάς. Μάλιστα, ο Θησέας θα μπορούσε να είχε σημειώσει και άλλα τέρματα στο πρώτο μέρος, χάνοντας ευκαιρίες με τους Βλάχο, Πέτση και Αγιασιώτη.
Στο δεύτερο ημίχρονο το συγκρότημα της Αγριάς κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα με τον Βλάχο στο 55’ (πλάσαρε εύστοχα τον Γαλάνη), βάζοντας τις βάσεις για το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Ο Θησέας στη συνέχεια διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον Αχιλλέα, με εξαίρεση τη φάση του 88’ όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Κατσαμάγκα.
Διαιτητής: Μαμασούλας (Μακεδονίας).
Βοηθοί: Φράγιος, Μαδίτσης (Μακεδονίας).
ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Καψιώτης, Μπόρας, Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουίχε, Κοτζαθανάσης (75’ Ζάχος), Πέτσης (82’ Σφάκας), Αγιασιώτης (68’ Χατζησταμάτης), Βλάχος (89’ Γαλανόπουλος), Οικονόμου, Δημητριάδης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Γαλάνης, Χαλκίδης, Δερμίσης, Αποστολίδης, Τσιμπούκας, Κατσαρός (55’ Δ. Ίτσιος), Ναρίνογλου, Παγωνίδης, Κατσαμάγκας, Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης (46’ Καραφέριος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις